Multi au cazut de acord ca este limuzina suprema. Detaliile care i-au convins

Multi au cazut de acord ca este limuzina suprema. Detaliile care i-au convins
  • Modelul Alpina B7 Bi-Turbo a fost lansat in primavara acestui an
  • Limuzina bavareza ofera o motorizare V8 cu 608 cai putere
  • Cumparatorul se va alege inclusiv cu numeroase dotari de lux
Distribuie pe Facebook

Felul in care arata, dotarile pe care le ofera si performantele de care se bucura, toate aceste detalii apropie modelul Alpina B7 Bi-Turbo la numai un singur pas de perfectiune.

Nimeni nu a fost auzit pana acum sa se planga de meniul comercializat sub denumirea de BMW Seria 7, insa companiile preocupate cu modificarea lui nu sunt deloc putine.

Ba dimpotriva: industria tuningului ofera in prezent numeroase solutii pentru imbunatatirea limuzinei bavareze, printre retetele cu pricina numarandu-se si una pe nume... Alpina B7 Bi-Turbo.

Anuntat cu surle si trambite chiar la inceputul acestui an, respectivul tratament combina luxul cu performanta si eleganta cu sportivitatatea mai bine decat oricare altul.

Noul Alpina B7 - Poze Reale

Desigur, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant. Te poti convinge si singur de cele spuse de noi privind catre imaginile din randurile anterioare si posterioare, surprinse intr-un dealer BMW din Belgia.

Inainte totusi de a studia modul subtil in care au fost restilizate spoilerele fata si spate ori design-ul de tip multispita cu care se lauda acum jantele din aliaj, permite-ne sa...

... iti reamintim inclusiv de infintele insertii de piele fina si ornamente realizate din lemn masiv care acopera aproape fiecare centimetru al interiorului suprasaturat cu echipamente de ultima generatie.

Noul Alpina B7 - Poze Reale

Noul Alpina B7 - Poze RealeNoul Alpina B7 - Poze RealeNoul Alpina B7 - Poze Reale

Noul Alpina B7 - Poze Reale

Cat despre fisa tehnica ce insoteste fabuloasa limuzina bavareza Alpina B7 Bi-Turbo, nu exista niciun motiv de ingrijorare: aceasta este una pe masura asteptarilor. Cel putin.

Scurt si direct la subiect, sub capota ne intampina o motorizare V8 bi-turbo de 4.4 litri, capabila sa produca circa 608 CP si 800 Nm. Drept urmare, sprintul 0 - 100 km/h dureaza doar 3.7 secunde.

O alta veste buna consta in viteza maxima de 310 kilometri pe ora, astfel ca nu mai este nevoie sa te intrebi de ce pretul unui astfel de automobil depaseste 170.000 euro.

Noul Alpina B7 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Alpina B7 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2016