Nebunia continua: Shelby anunta noul GT, cu peste 627 CP sub capota

Nebunia continua: Shelby anunta noul GT, cu peste 627 CP sub capota
  • Shelby prezinta oficial noul model GT
  • Masina ofera un propulsor V8 de 5.0 litri si 627+ CP
  • Pretul conversiei porneste de la 39.995 dolari
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu am apucat sa ne revenim din socul creat de lansarea modelelor GT350 si GT350R, iar americanii de la Shelby ne asalteaza cu o noua creatie monstruoasa pe patru roti.

Botezat simplu si sugestiv GT, cel mai recent proiect al companiei auto din Nevada porneste de la ultimul Ford Mustang GT, propulsorul V8 de cinci litri ascuns sub capota legendarului muscle car de peste Ocean fiind insa inzestrat cu un sistem de supraalimentare pentru si mai multa putere.

Pe langa cei peste 627 CP prezenti acum la datorie, meniul propus de noul "produs" al marcii Shelby mai include si o suspensie sport revizuita, pe cand sistemul de franare se poate lauda, la nivelul axei frontale, cu o pereche de componente semnate Wilwood. In plus, clientii versiunii echipate cu transmisia manuala in sase rapoarte se vor alege, de asemenea, si cu un kit short throw shifter, senzatiile experimentate la volan fiind astfel complet inegalabile.

Shelby GTShelby GT

Din pacate, oficialii companiei auto din Nevada nu s-au grabit sa anunte si performantele de care este capabil noul lor GT, drept pentru care ne indreptam imediat atentia catre aspectul vizual. Un aspect vizual impunator, scos in evidenta in special de kitul aerodinamic realizat din fibra de carbon.

Nu vor trece insa neobservate nici jantele Venice by WELD Racing pe 20 inch, oferite alaturi de anvelope Michelin in dimensiunile 275 / 35 / 20, respectiv 305 / 30 / 20 (fata / spate), in timp ce dungile duble aplicate caroseriei nu fac decat sa intareasca si mai mult faptul ca avem de-a face cu un model Shelby. In ceea ce priveste interiorul, lista cu bunatati regasite aici se rezuma la un set de 3 ceasuri aditionale si mai multe logo-uri ale celebrului tuner american.

Pentru cei interesati direct de cel mai recent proiect al companiei auto din Nevada, noul model GT are un pret de 39.995 de dolari. Acesta nu include si suma necesara achizitionarii unui Ford Mustang GT si poate creste in functie de optiunile adaugate de viitorii clienti. Optiuni precum un total de 700 CP, suspensie ajustabila setata pentru iesirile pe circuit, fane spate modificate sau interior custom.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Shelby GT
mai multe