Noul BMW M3 Sedan face casa buna cu o pereche de BBS-uri pe 20 inch

Noul BMW M3 Sedan face casa buna cu o pereche de BBS-uri pe 20 inch
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat noului BMW M3 F80 vine de la Kaege
  • Tunerul german propune o sumedenie de bunatati, inclusiv un total de 517 CP
  • Alte imbunatatiri includ jante pe 20 inch, suspensie coilover si accente de carbon
Distribuie pe Facebook

O pereche buna de jante schimba complet aspectul unei masini, mai ales atunci cand aceasta este servita si in compania unei suspensii mai joase. Studiul de caz de astazi, un BMW M3 Sedan din seria F80.

Pura agresivitate. Asta inspira cea mai noua generatie a modelului BMW M3 Sedan, indiferent de unghiul din care este privita. Masina bavareza de inalta performanta abunda in elemente proeminente si detalii supradimensionate, puna pe umerii companiilor de tuning o sarcina extrem de grea.

Cum oare sa poti imbunatati un F80? Ei bine, iata si raspunsul: o pereche de BBS-uri CH-R pe 20 inch, incaltate cu anvelope Michelin Pilot Supersport in dimensiunile 255 / 30 R20, respectiv 285 / 30 R20 reprezinta alegerea ideala, dupa cum exemplifica si germanii de la Kaege.

BMW M3 Sedan by Kaege

BMW M3 Sedan by KaegeBMW M3 Sedan by Kaege

Asta pentru inceput. Nu de alta, dar nu ar trebui sa lipseasca din peisaj nici minunata inventie cunoscuta sub numele de "suspensie ajustabila de tip coilover" - marca si modelul KW Clubsport 3, de preferat - care "indulceste" si mai mult situatia. Atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic.

O crestere a valorilor maxime pana la un total de 517 cai putere si 700 Newton-Metri desavarseste opera celor de la Kaege, in timp ce insertiile de fibra de carbon aparute la nivelul celor doua scaune fata, respectiv banchetei spate reprezinta un bonus. Un bonus extrem de interesant si placut...

Drept urmare, acestea fiind spuse, iata si sumele de bani inscrise pe nota de plata a tunerului german: 2.949 euro pentru roti, 4.199 euro pentru suspensie, 2.799 euro pentru pachetul de performanta si, nu in ultimul rand, 1.499 euro pentru accentele interioare realizate din fibra de carbon.

Intrebari? Nu inainte de a mai mentiona sau, mai bine zis, reaminti si urmatorul fapt: noul BMW M3 Sedan este disponibil la vanzare, pe piata din Romania, la un pret de pornire de 75.206 euro in versiunea manuala. Pentru varianta DCT, trebuie sa scoti din buzunar alti 4.105 euro.

BMW M3 Sedan by Kaege

BMW M3 Sedan by Kaege

BMW M3 Sedan by Kaege


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW M3 Sedan by Kaege
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2015