Noul BMW M4 de la G-Power are 520 CP, promite 325+ km/h

Noul BMW M4 de la G-Power are 520 CP, promite 325+ km/h
  • G-Power se alatura companiilor care au ales sa modifice noul BMW M4 Coupe
  • Tunerul german propune, de asemenea, numeroase bunatati tehnice si estetice
  • Atractia principala o reprezinta cei 520 CP prezenti in compartimentul motor
Distribuie pe Facebook

Proaspat lansat pe piata, inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe continua sa faca furori printre marile si micile companii de tuning ale planetei.

Stiam ca va veni, insa acum este oficial. Germanii de la G-Power au publicat in cursul acestei dimineti lista cu modificari destinate noului BMW M4 Coupe, printre accesoriile propuse de specialistii celebrei companii de tuning din oraselul Autenzell numarandu-se inclusiv un kit aerodinamic subtil - compus din prelungiri frontale si laterale, si o pereche de jante forjate pe 20 inch.

BMW M4 Coupe by G-Power

BMW M4 Coupe by G-Power

Principala atractie se regaseste insa la nivelul compartimentului motor, acolo unde propulsorul bi-turbo de trei litri si cu sase cilindri in linie prezent la datorie se poate lauda cu un pachet de 520 cai putere si 700 Newton-Metri.

Drept urmare, timpul necesar realizarii de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 3.9 secunde, pe cand sprintul 0 - 200 km/h se realizeaza in aproximativ 11.8 secunde. Iar vestile bune nu se opresc aici: Pe aceeasi fisa cu performante mai intalnim, de asemenea, si o viteza maxima de peste 325 km/h, cu mult peste ceea ce poate versiunea standard a noului BMW M4 Coupe.

Ajunsi la final, iata si preturile ingredientelor magice: 3.358 euro pentru surplusul de putere, 3.451 euro pentru inlaturarea limitei de viteza si 7.998 euro pentru jantele forjate pe 20 inch, livrate alaturi de anvelope MICHELIN in dimensiunea 245 / 30 ZR20 - 285 / 25 ZR20 (fata / spate).

Dupa cum anuntam si anterior, inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe porneste in Romania de la 72.500 de euro si ofera in schimb un propulsor bi-turbo de trei litri, cu sase cilindri in linie, si 431 CP in dreptul puterii maxime. O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza lista cu dotari standard, o cutie DCT fiind disponibila in mod optional.

BMW M4 Coupe by G-Power

BMW M4 Coupe by G-Power

BMW M4 Coupe by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M4 Coupe by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2014