NU este gluma. Un american chiar si-a transformat M3-ul in camioneta

NU este gluma. Un american chiar si-a transformat M3-ul in camioneta
  • Un american si-a transformat vechiul BMW M3 in camioneta
  • Masina bavareza pluseaza cu un sistem de supraalimentare
  • Rezultatul final va starni numeroase controverse printre fani
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de M3-ul transformat in camioneta de BMW pentru a celebra ziua pacalelilor din 2011? Ei bine, acelasi lucru l-a facut si un american, insa de-aceasta data la modul serios.

Despre vechiul BMW M3 Coupe nu sunt prea multe de spus, absolut orice pasionat auto stiind ca modelul bavarez de inalta performanta este pus in miscare de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de patru litri.

Propulsorul cu pricina dezvolta o putere maxima de 420 CP si lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte sau una automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se, dupa caz, in 4.8 sau 4.6 secunde.

Tot la capitolul specificatii tehnice avem de trecut, de asemenea, si viteza limitata la 250 de kilometri pe ora, vechiul BMW M3 Coupe ocupand astfel chiar si in ziua de astazi un loc fruntas in topul celor mai rapide automobile ale planetei.

BMW M3 Pick-Up supraalimentatBMW M3 Pick-Up supraalimentat

BMW M3 Pick-Up supraalimentat

Ce se intampla insa in cazul in care visezi la un plus de performanta? Ei bine, solutiile sunt destul de limitate tinand cont ca avem de-a face cu un motor aspirat, una dintre acestea constand in montarea unui sistem de supraalimentare. Exact ca in cazul de fata.

Si daca tot veni vorba despre cazul de fata, ei bine... compresorul mecanic atasat unitatii V8 poate fi considerat un detaliu neglijabil. Nu de alta, dar principala "imbunatatire" adusa acestui BMW M3 se regaseste dupa montantul central.

Intr-o alta ordine de idei, modelul bavarez de inalta performanta a renuntat la o buna parte din plafonul, respectiv interiorul sau in schimbul unei bene. Exact, la fel cum a facut si atunci cinci an, cand a fost transformat in camioneta cu ocazia zilei pacalelilor din 2011.

Numai ca acum nu avem de-a face cu niciun fel de gluma, americanul care s-a incumetat sa investeasca intr-un astfel de proiect chiar laudandu-se pe tot internetul ca este posesorul singurului BMW M3 Pick-Up supraalimentat din lume.

BMW M3 Pick-Up supraalimentat

BMW M3 Pick-Up supraalimentat

BMW M3 Pick-Up supraalimentat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW M3 Pick-Up supraalimentat
mai multe