NU mai exista alta masina la fel. Cum arata si cat costa acest BMW M6 unicat

NU mai exista alta masina la fel. Cum arata si cat costa acest BMW M6 unicat
  • Un BMW M6 trecut prin mainile bulgarilor de la Vilner a fost scos la vanzare pentru aproape 105.000 dolari
  • Masina bavareza a suferit numeroase modificari atat la nivel de interior, cat si la nivel de exterior
  • Propulsorul V10 de cinci litri a scapat in schimb neatins si are deja aproximativ 105.000 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Un BMW M6 Cabrio trecut prin mainile bulgarilor de la Vilner este de vanzare pentru fabuloasa suma de 105.000 de dolari. Masina bavareza ofera la schimb un design unic, plus o motorizare V10 care dezvolta (in continuare) 507 cai putere.

Iti mai aduci aminte de BMW-ul M6 Cabrio inspirat de universul Star Wars? Doi ani mai tarziu de la operatia chirurgicala suferita, automobilul bavarez a fost scos la vanzare.

Costul sau se ridica la 105.000 de dolari, o suma deloc destul de mare daca tinem cont ca exemplarul cu pricina a parcurs deja pana in prezent undeva in jurul a 105.000 de kilometri.

Vilner M6 de vanzareVilner M6 de vanzare

Masina trecuta prin mainile celor de la Vilner are insa si cateva argumente de partea sa, precum design-ul unic de la nivelul caroseriei - nu exista un alt BMW M6 Cabrio care sa arate asa.

Altfel spus, lista cu modificari exterioare cuprinde faruri de Infiniti FX, spoilerele restilizate, dar si o capota bombata a motorului sau un set de jante bi-colore pe 20 inch.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici imbunatatirile interioare, posesorul automobilului bavarez optand la momentul respectiv pentru piele si alcantara de culoare maronie.

Vilner M6 de vanzare

Vilner M6 de vanzareVilner M6 de vanzare

Piele si alcantara de culoare maronie, plus ornamente realizate din fibra de carbon si detalii finisate in acelasi alb in trei straturi ce acopera liniile si formele inedite ale caroseriei.

Dupa cum precizam si anterior, motorizarea aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de cinci litri a scapat complet neatinsa. puterea maxima ridicandu-se astfel in continuare la 507 CP.

Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza astfel si in cazul de fata in aproximativ 4.8 secunde, in timp ce viteza maxima este si de-aceasta data limitata la 250 de kilometri pe ora.

Vilner M6 de vanzareVilner M6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Vilner M6 de vanzare
mai multe