NU vrei sa te pui cu acest VW Golf. Crede-ne pe cuvant!

NU vrei sa te pui cu acest VW Golf. Crede-ne pe cuvant!
  • Un VW Golf cu 900 CP sub capota e de vanzare in Austria
  • Masina vine la pachet alaturi de un V6 turbo si sistem AWD
  • Acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in 4.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa pacalit de aspectul complet stock al acestui Volkswagen Golf. Hatchback-ul german promite mult mai mult decat lasa impresia, cei 900 CP prezenti in compartimentul motor conferindu-i titlul de "sleeper-ul perfect".

Te gandesti la un nou proiect de tuning, insa nu stii de unde sa incepi? Nu avem chiar pretentia sa urmezi acelasi drum precum in cazul de fata, dar putina inspiratie nu i-a daunat nimanui. Sau, mult mai simplu de-atat, pentru 29.990 de euro primesti intreaga masina!

Ce primesti in schimbul acestei sume de bani? Pai, pentru inceput, un Volkswagen Golf de generatia a patra, fabricat la sfarsitul anului 2001. Dupa cum putem vedea si in cele cateva fotografii atasate anuntului de vanzare, aspectul vizual a scapat complet neatins, proprietarul hatchback-ului preferand sa investeasca in departamentul tehnic.

Drept urmare, faptul ca in centrul atentiei vom regasi o motorizare cu sase cilindri in V, dotata cu o turbina de dimensiuni mai mult decat generoase, nu ar trebui sa reprezinte chiar o surpriza majora. Nu de alta, dar acest rol il joaca cutia de viteze, preluata de la un... Tiguan diesel.

Tractiunea este, Slava Domnului!, integrala, astfel ca cei 900 de cai putere prezenti la datorie - si obtinuti cel mai probabil atunci cand rezervorul este "hranit" cu E85, ajung pe asfalt fara probleme. Lucru dovedit, de altfel, si de cele numai 4.6 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 100 la 200 km/h. Cat despre sprintul 100 - 250 km/h, 8.6 secunde este valoarea magica.

Ne-ar fi placut si alte cifre / numere, precum si mult mai multe fotografii relevante dar, din nefericire, asta e tot ce avem. Asadar, a sosit vremea concluziei finale: sa fie oare acesta sleeper-ul perfect?

VW Golf de 900 CP

VW Golf de 900 CP

VW Golf de 900 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Golf de 900 CP
mai multe