O sa te topesti vazandu-l cum arata. Si mai bucuros vei fi sa afli insa ca ascunde 400 CP sub capota

O sa te topesti vazandu-l cum arata. Si mai bucuros vei fi sa afli insa ca ascunde 400 CP sub capota
  • Cel mai nou tuning destinat Mercedes-ului CLA vine de la Schmidt Revolution
  • Meniul cu pricina include jante pe 19 inch si suspensie mai joasa cu 25 mm
  • Clientii au la dispozitie inclusiv un total de aproximativ 400 cai putere
Distribuie pe Facebook

Cel de-al doilea coupe in patru usi din gama germanilor de la Mercedes este un adevarat cuceritor de priviri, insa daca mai aducem in discutie si motorizarea turbo de 381 CP ce propulseaza versiunea AMG... ei bine, noul CLA emana perfectiune prin toti porii.

In timp ce formele caroseriei il transforma intr-unul dintre cele mai atragatoare automobile ale segmentului compact, motorul sau turbo de doi litri si 381 cai putere ii confera performantele necesare pentru a castiga aproape orice duel.

Pentru cei care cauta insa un pachet si mai amplu de atat, industria tuningului ofera numeroase imbunatatiri destinate noului Mercedes CLA45 AMG - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material.

Cel mai nou pachet cu bunatati vine poarta semnatura specialistilor Schmidt Revolution si porneste cu setul de jante in sapte spite duble, pe 19 inch, carora li se alatura patru anvelope in dimensiunea 235/35, plus arcuri H&R capabile sa coboare garda la sol cu circa 25 de milimetri.

Mercedes CLA45 AMG de la Schmidt RevolutionMercedes CLA45 AMG de la Schmidt Revolution

Exceptand stickerele inscriptionate cu Speed-Box, modificarile lipsesc cu desavarsire de la nivelul caroseriei, complet neatins scapand inclusiv interiorul coupe-ului german in patru usi si de clasa compacta.

Sub capota, in schimb, avem parte de o traditionala optimizare a unitatii de control, benzinarul turbo de doi litri si 381 de cai putere anterior mentionat ajungand acum sa dezvolte undeva in jurul a 400 CP - cu 20 de cai putere mai putin decat un Porsche 911 Carrera S de ultima generatie.

Detaliile cu privire la modul in care se realizeaza, mai nou, acceleratia de la 0 la 100 km/h lipsesc cu desavarsire pentru moment, la capitolul mari mistere ale omenirii incriindu-se si valoarea din dreptul vitezei maxime.

Asadar, tot ce putem face in aceasta clipa este sa reamintim cifrele versiunii standard, fiecare Mercedes CLA45 AMG reusind sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde si sa atinga 250 de kilometri pe ora la momentul iesirii sale de pe linia de productie.

Mercedes CLA45 AMG de la Schmidt Revolution

Mercedes CLA45 AMG de la Schmidt Revolution

Mercedes CLA45 AMG de la Schmidt Revolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes CLA45 AMG de la Schmidt Revolution
mai multe