O singura zi, doua recorduri mondiale. Nissan GT-R face legea la UNLIM 500+

O singura zi, doua recorduri mondiale. Nissan GT-R face legea la UNLIM 500+
  • Doua exemplare Nissan GT-R au stabilit pe 13 octombrie cate un nou record mondial
  • Switzer R1K-X a devenit cel mai rapid GT-R, ca viteza, pe distanta de o mila
  • AMS Alpha 12+ a devenit cel mai rapid GT-R, ca timp, pe distanta de o mila
Distribuie pe Facebook

O simpla zi de antrenamente s-a transformat intr-o zi de mare sarbatoare. Duminica, 13 octombrie 2013, doua exemplare Nissan GT-R complet modificate au reusit sa stabileasca noi recorduri de performanta pe pista de la UNLIM 500+.

Asa cum precizam si la inceputul acestei saptamani, un exemplar Nissan GT-R modificat de americanii de la Switzer Performance si inzestrat de acestia cu peste 1.400 cai putere a reusit sa bata recordul de viteza pe distanta de o mila, supercarul japonez accelerand pana la pragul celor 402 kilometri pe ora. De asemenea, nici timpul scos nu a fost unul de neglijat, cea mai buna performanta reusita de modelul Switzer R1K-X invartindu-se in jurul a 22.251 secunde.

Iar asta avea sa fie doar inceputul. Tot duminica aceasta, pe 13 octombrie 2013, avea sa fie stabilit un al doilea record mondial de performanta. Mai exact, un al doilea exemplar Nissan GT-R - modificat de americanii de la AMS Performance si inzestrat de acestia cu peste 1.700 cai putere de-aceasta data, reusea sa parcurga distanta de o mila in numai 22.086 secunde, devenind astfel cel mai rapid GT-R din intreaga lume.

Astfel, supercarul japonez se apropie aproximativ 0.2 secunde de cel mai rapid automobil din lume, un Lamborghini Gallardo Twin-Turbo ce se lauda cu 2.000 cai putere sub capota si care parcurge mila in doar 21.852 secunde.

Asadar, acestea fiind spuse, iata si materialul video care prezinta cele doua recorduri mondiale stabilite de cele doua impresionante exemplare Nissan GT-R:

Distribuie pe Facebook
mai multe