Pana unde duce pasiunea pentru tuning: Mercedes 300TD transformat in... pick-up

Pana unde duce pasiunea pentru tuning: Mercedes 300TD transformat in... pick-up
  • Un Mercedes 300TD break a fost transformat in anii '80 in camioneta
  • Executia a fost atat de bine realizata incat modelul pare a fi de fabrica
  • Interesantul proiect de tuning este disponibil la vanzare pe site-ul eBay
Distribuie pe Facebook

Pasionat pana peste masura de legenda iconicului El Camino, posesorul de peste Ocean al unui Mercedes 300TD nu a putut rezista de nici un fel tentatiei de a-si transforma break-ul german intr-o camioneta americana.

In timp ce majoritatea posesorilor de automobile opteaza doar pentru prelungiri subtile sau spoilere usor restilizate atunci cand vine vorba de modificarea exemplarului din dotare, exista si numerosi pasionati care ar merge pana in panzele albe pentru a-si vedea visul implinit. Chiar daca aceasta situatie presupune un transplat de motor sau... refacerea (aproape) completa a caroseriei, asa cum s-a intamplat in situatia de fata.

Mercedes El Camino

Mercedes El Camino

O situatie ce are drept actor principal un Mercedes 300TD model 1979, transformat de specialistii din cadrul companiei americane Bill’s Auto & Body intr-un fel de surogat al legendarului Chevrolet El Camino. Desi interesantul proiect a devenit una cu realitatea in urma cu aproximativ trei decenii, in cursul anilor '80, acesta a iesit la iveala abia zilele acestea, actualul proprietar anuntand disponibilitatea sa la vanzare.

Dupa cum putem observa si in fotografiile ce insotesc anuntul, conversia este una extrem de bine realizata, Mercedes-ul El Camino lasand impresia ca este un automobil de productie, iesit de pe portile fabricii constructorului din Stuttgart impreuna cu o bena "oficiala". Intr-adevar, trecerea timpului si-a lasat usor amprenta la nivelul caroseriei, instalatia de aer conditionat nu mai functioneaza in parametrii normali, insa exista si cateva plusuri.

Mercedes El CaminoMercedes El Camino

Mercedes El Camino

Plusuri precum interiorul de culoare albastra, aflat intr-o stare aproape exceptionala, scaunele fata marca Recaro si, de ce nu, chiar insertiile de lemn ce accesorizeaza portbagajul - si care au nevoie de o mica restaurare, fie vorba intre noi. Pe scurt, avem de-a face cu un proiect de tuning extrem de interesant, care merita toate aplauzele noastre atat ca idee, cat si ca executie.

Un proiect de tuning extrem de interesant, cu aproximativ 240 de mii de kilometri la bord, scos la vanzare prin intermediul site-ului de licitatii eBay, al carui cost de achizitie a ajuns intre timp la suma de 8.300 de dolari.

Mercedes El Camino

Mercedes El CaminoMercedes El Camino

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Mercedes El Camino
mai multe