Pare venita de pe o alta planeta. Asta trebuie sa fie cea mai agresiva Honda CR-Z din lume.

Pare venita de pe o alta planeta. Asta trebuie sa fie cea mai agresiva Honda CR-Z din lume.
  • Cea mai agresiva Honda CR-Z vine din Taipei, Taiwan
  • Modelul japoez se lauda cu flap-usi, aripi uriase si suspensie pe aer
  • Sub capota regasim un compresor mecanic, plus 178 CP
Distribuie pe Facebook

Aripile laterale supradimensionate, jantele uriase combinate cu o suspensie pe aer si multiplele ornamente interioare din fibra de carbon, toate acestea transforma automobilul japonez intr-o aparitie de tinut minte.

Posibilitatea relansarii modelului CRX i-a incantat pana la lacrimi pe fanii marcii Honda insa, pana la urma urmei, nu a fost sa fie. Producatorul auto japonez a venit in schimb cu un CR-Z aspru criticat pentru sistemul sau de propulsie hibrid cu numai 124 CP sub capota.

Exista insa si persoane multumite de achizitia facuta, cativa dintre posesorii compactei asiatice chiar mergand mai departe si optand pentru numeroase imbunatatiri tehnice si estetice, deopotriva. In cea din urma oala il putem baga si pe Huang din Taipei, Taiwan.

Pentru el, Honda CR-Z este o masina de vis. Si-a cumparat un exemplar in urma cu aproximativ doi ani, iar de-atunci si pana in prezent a tot schimbat una-alta la hibridul japonez. In prezent, modelul sau pare venit de pe o alta planeta. Si nu exageram cu nimic cand spunem asta.

Honda CR-Z radical modificata

Honda CR-Z radical modificata

Ba dimpotriva. Atat imaginile, cat si lista cu modificari vorbesc de la sine. Cate alte unitati ale compactei asiatice se mai pot lauda, de exemplu, cu flaps-uri duble la nivelul spoilerului fata sau aripi laterale supradimensionate? Dar jante uriase si suspensie pe aer?

Apoi avem interiorul care abunda in fibra de carbon, dezirabilul material acoperind o buna parte din panoul de bord al acestei Honde CR-Z. Plus volanul multifunctional cu design in trei spite, livrat la pachet alaturi de scaune sport facand parte din gama Bride Stradia II.

Ce putem spune despre motorizarea anterior amintita? Pai, in primul si in primul rand, benzinarul in patru cilindri ce acompaniaza motorul electric a primit un sistem de supraalimentare pe baza de compresor mecanic. Asa se face puterea maxima a urcat pana la 178 CP.

Drept urmare, suspensia pe aer despre care discutam doar cateva randuri mai sus este insotita de bare stabilizatoare pe puntea fata, respectiv anti-ruliu pe puntea spate. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici barele de rigidizare a caroseriei sau discurile de franare cu etriere in sase pistonase.

Una peste alta, discutam despre una - daca nu chiar cea mai, dintre cele mai agresive Honde CR-Z care exista la momentul actual pe planeta Pamant.

Honda CR-Z radical modificata

Honda CR-Z radical modificata

Honda CR-Z radical modificata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Honda CR-Z radical modificata
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2016