Partea intunecata a noului BMW i8. Cum arata cel mai rau exemplar dintre hibrizii bavarezi

Partea intunecata a noului BMW i8. Cum arata cel mai rau exemplar dintre hibrizii bavarezi
  • Cel mai nou tuning destinat BMW-ului i8 vine sub forma unor jante Vossen si a unei suspensii penumatice AccuAir
  • Supercarul bavarez cu propulsie hibrida s-a ales inclusiv cu un negru mat la nivelul caroseriei in doua usi
  • Modificarile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire din peisaj, astfel ca meniul include in continuare 362 CP
Distribuie pe Facebook

Cu emisii medii ce nu depasesc 49 de grame de dioxid de carbon per kilometru, noul BMW i8 este unul dintre baietii buni ai industriei auto. Supercarul bavarez cu propulsie hibrida are insa si o parte intunecata, scoasa perfect in evidenta de acest ultim tuning american.

Contrastul puternic dintre performantele superioare si consumul inferior de carburant reprezinta de departe atractia principala a noului BMW i8, insa adevarul este ca nici design-ul supercarului bavarez cu propulsie hibrida nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba de creat impresii puternice.

Indiferent ca vorbim despre elementele frontale ori posterioare ale caroseriei sau, de ce nu, despre modul in care se deschid cele doua portiere, automobilul de 130.000 de euro din Munchen lasa impresia ca ar veni din afara sistemului nostru solar - lucru intarit inclusiv de aspectul interiorului.

BMW i8 cu jante VossenBMW i8 cu jante Vossen

BMW i8 cu jante Vossen

Surprizele nu se opresc insa aici, o alta particularitate a noului BMW i8 constand in atractia pe care supercarul bavarez cu propulsie hibrida o exercita asupra marilor companii de tuning ale planetei. Drept urmare, intotdeauna vei avea la dispozitie o solutie in cazul in care cauti sa schimbi unul sau doua detalii la exterior.

Un bun exemplu in acest caz vine de peste Ocean, acolo unde unul dintre posesorii automobilului de 130.000 de euro din Munchen a trecut pe la Vossen pentru un set de jante LC-104 cu design in cinci spite si dimensiuni generoase. A urmat apoi culoarea neagra cu finisare mata aplicata caroseriei, meniul continuand cu...

... cu o suspensie pneumatica de la AccuAir ce aduce - atunci cand este nevoie - noul BMW i8 mai aproape de strazi ca oricand. Intrebari? Daca nu, atunci revenim la prima parte si reamintim ca fisa tehnica a supercarului bavarez cu propulsie hibrida include atat un 0 - 100 km/h in 4.4 secunde, cat si un consum mediu de 2.1 litri la 100 km.

BMW i8 cu jante Vossen

BMW i8 cu jante VossenBMW i8 cu jante VossenBMW i8 cu jante Vossen

BMW i8 cu jante Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze BMW i8 cu jante Vossen
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2016