Prea... exagerat? Dacia Duster primeste un tuning snobistic de la o companie germana

Prea... exagerat? Dacia Duster primeste un tuning snobistic de la o companie germana
  • O companie germana modifica prima generatie a Daciei Duster
  • Tratamentul include o caroserie vibranta si jante pe 20 inci
  • La interior regasim un ecran tactil si accente cromate
Distribuie pe Facebook

Jante cu dimensiuni de pana la 20 de inci, ornamente interioare / exterioare finisate intr-un portocaliu rosiatic si... numeroase accente cromate? Desi poate parea greu de crezut, acesta este tratamentul la care a fost supusa prima generatie a modelului Dacia Duster de catre o companie germana de tuning.

Construita pentru a se putea lauda cu cel mai bun raport pret / calitate oferit vreodata de un SUV, prima Dacie Duster s-a trezit peste noapte o vedeta demna de bulevardele californiene. Si nu, nu este nici o exagerare. Ce s-a intamplat insa mai exact?

Pai, dupa cum afirmam si putin mai sus, versiunea pre-facelift a popularului automobil de la Mioveni a fost luata la modificat de catre o companie germana de tuning cu idei... nonconformiste. Asadar, in urma tratamentului suferit, modelul Dacia Duster se poate lauda cu o pereche de jante de dimensiuni mai mult decat generoase, la care se mai adauga si un set de anvelope cu talon subtire.

Lista cu modificarile excentrice operate de specialistii germani nu se opreste insa aici, ci continua cu caroseria finisata intr-un portocaliu rosiatic si accesorizat cu numeroase insertii de negru. De asemenea, nu lipsesc din meniul exterior nici proiectoarele aditionale, stopurile cu LED-uri sau evacuarea dubla, in timp ce programul de personalizare interioara include, printre altele, un ecran tactil montat la nivelul consolei centrale, praguri iluminate, ceasuri de bord redesenate, ornamente finisate in acelasi portocaliul rosiatic prezent si la nivelul exteriorului si, nu in ultimul rand, accente cromate.

Daca ti se pare extrem de interesant ceea ce tocmai ai citit, urmatorului video iti prezinta mult mai amplu tuningul "snobistic" suferit de ieftina Dacie Duster:

Distribuie pe Facebook
mai multe