Primul BMW E39 din istorie cu fata de Seria 7 si spate de Seria 6

Primul BMW E39 din istorie cu fata de Seria 7 si spate de Seria 6
  • Masina este la origine un BMW 540i
  • Se vinde pe un site de licitatii si deja are 35 de oferte
  • Bodykitul este 'Hamman'
Distribuie pe Facebook

Cine detine un BMW si nu stie cum sa-l modifice, poate citi mai jos cateva sfaturi. Acestea vin din partea unui posesor de model Seria 5 E39 din Statele Unite care ne arata cum sa modificam corect un BMW...

Un BMW E39, model american cu motor V8 pe benzina, a cazut prada unui 'pasionat' cu prea multa imaginatie dincolo de ocean. Acest 540i se vinde pe Ebay in sistem de licitatie, iar pretul a ajuns recent la suma de 9800 de dolari, fara a se ajunge insa la pretul dorit de vanzator. Mai tragic este insa ca 35 de persoane au licitat, semn ca isi doresc acest exemplar unic de BMW modificat... cu gust.

Automobilul care se vinde este un 540i fabricat in 1997 si are la bord undeva pe la 50.000 de kilometri doar. Conform descrierii, se bucura de un bodykit Hamman, nu Hamann, deci o fi vreo facatura. Dar mai departe, lucrurile abia incep sa devina mai bune: spatele este de la un BMW 645 si partea din fata este de la un alt BMW 745. Adica sunt trei serii de BMW intr-o singura masina, motiv pentru care putem numi aceasta creatie un BMW Seria 5-6-7.

BMW Seria 5-6-7

In plus, acest pseudo-BMW mai are jante HRE, sistem de franare Rotora, suspensii sport fata-spate, 12 subwoofere, difuzoare audio in portiere, unitate de sunet 2DIN si 4 amplificatoare Kicker. Adica are de toate. Si nu doar este cu de toate, ci si arata ca o shaorma cu de toate...

In ciuda ironiei de la inceput, va spunem cu mana pe inima sa nu incercati asa ceva acasa! Adica sa nu va bateti niciodata joc de un BMW in halul asta. Poate ca ar fi fost de iertat modificarile cu un bodykit, jante si alte elemente aerodinamice, dar amestecatura cu fata de Seria 7 si spate de Seria 6... asemenea aberatii nu pot fi explicate.

Stim, lumea va sari cu gura pe noi si ne va spune ca oricine isi modifica masina cum doreste, ca gusturile nu se discuta. Corect. Dar gusturile se pot critica. Si noua nu ne place rezultatul final. Dar chiar si asa, nu conteaza ce parere avem noi, ci conteaza ca masina se apropie de suma de 10.000 de dolari, suma cu care nu s-ar vinde un BMW E39 stock.

BMW Seria 5-6-7BMW Seria 5-6-7

BMW Seria 5-6-7BMW Seria 5-6-7

BMW Seria 5-6-7BMW Seria 5-6-7

BMW Seria 5-6-7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW Seria 5-6-7
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 August 2014