Probabil cel mai ciudat BMW Seria 3 pe care l-ai vazut si-l vei vedea vreodata.

Probabil cel mai ciudat BMW Seria 3 pe care l-ai vazut si-l vei vedea vreodata.
  • Noul Bilenkin Vintage are la baza un BMW Seria 3 E92
  • Automobilul rusesc promite o gama variata de motorizari
  • Preturile de achizitie variaza intre 130 si 250 mii euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca design-ul sau are o puternica aroma clasica, urmatorul automobil are o cu totul alta poveste decat cea pe care o arata.

Programata sa se desfasoare in perioada 10 - 14 noiembrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Dubai abunda in creatii care mai de care mai excentrice.

Intamplarea face insa ca atractia principala a evenimentului organizat in cel mai mare oras al Emiratelor Arabe Unite sa nu fie de-a locului, aceasta venind tocmai din Europa.

De pe teritoriul Rusiei, mai exact, cei de la Bilenkin Cars Classic reusind sa-i surprinda pe cei prezenti la fata locului (si nu numai) cu un proiect auto botezat sugestiv Vintage.

Bilenkin Vintage

Bilenkin Vintage

Ce-i atat de uimitor si nemaiintalnit la modelul "nostru"? Ei bine, in ciuda exteriorului sau clasic, inspirat de GAZ Volga si Volvo P1600, acesta are baza un... BMW Seria 3 E92.

Un detaliu extrem de bine ascuns de rusi, meniul sistemului de infotainment si butonul start / stop fiind singurele elemente care tradeaza radacinile proaspat lansatului Bilenkin Vintage.

Pentru ca, vezi tu, aroma de altadata a exteriorului se simte din plin si la nivel de departament interior, absolut totul de aici trecand printr-un tratament radical de... "imbatranire".

Despre partea tehnica nu avem inca nici un fel de informatie concreta, ci doar cateva zvonuri care anunta o intreaga gama de motorizari pe benzina si motorina pusa la dispozitia clientilor.

Bilenkin Vintage

Bilenkin Vintage

La fel de bogata se anumita, de asemenea, si paleta de tehnologii disponibile, acest lucru venind totusi ca o normalitate tinand cont de faptul ca avem de-a face cu un BMW Seria 3 E92 recarosat.

Un BMW Seria 3 E92 recarosat si extrem de scump, pretul noului Bilenkin Vintage pornind de la suma de 130.000 de euro si continuand sa tot urce pana la atingerea pragului de 250.000 de euro.

Intr-adevar, asamblarea se face manual, materialele folosite sunt de calitate superioara, iar productia nu va depasi cel mai probabil cateva zeci de exemplare... insa de ce nu un Mercedes S-Class Coupe, de exemplu?

Bilenkin Vintage

Bilenkin Vintage

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Bilenkin Vintage
mai multe