Probabil cel mai frumos modificat BMW M4 din intreaga lume

Probabil cel mai frumos modificat BMW M4 din intreaga lume
  • Vorsteiner modifica noul BMW M4 Coupe
  • Tunerul american ofera un wide-bodykit
  • Meniul se incheie cu jantele concave
Distribuie pe Facebook

NU o sa mintim doar de dragul de a fi impartiali. Asa ca DA, dupa cum probabil ai observat deja, avem o mare afinitate pentru noul BMW M4 Coupe. Si nu neaparat "din cauza" performantelor sale.

Livrat la pachet alaturi de un propulsor bi-turbo de trei litri si 431 cai putere, inlocuitorul legendarului M3 Coupe este la fel de rapid precum un Porsche 991 Carrera 4S in linie dreapta, super-modelul bavarez avand nevoie de numai 4.1 secunde a accelera de la 0 la 100 km/h - cel putin atunci cand este servit in compania transmisiei automate cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte oferita optional.

Clientii noului BMW M4 F82 nu au motive sa se planga nici atunci cand vine vorba de iesirile pe circuit, centrul de greutate coborat - ce i se datoreaza plafonului realizat din fibra de carbon, suspensia sport echipata cu amortizoare ajustabile si discurile ceramice din dotarea sistemului de franare (cele doua ultime dotari sunt sunt disponibile contracost) asigurandu-se de rezultate exceptionale si in asaltarea virajelor.

BMW M4 Wide Body by Vorsteiner

BMW M4 Wide Body by Vorsteiner

In ciuda acestor caracteristici mai mult decat impresionante, aspectul vizual este cel care a reusit sa ne cucereasca pe deplin. Modul in care au fost trasate liniile si formele caroseriei - iar aici ne referim in special la proeminenta capotei motorului si a aripilor laterale, respectiv agresivitatea spoilerelor fata si spate, dar si atentia sporita acordata detaliilor interioare fascinand chiar si privirea celui mai "nepasionat" auto.

Ce se intampla insa atunci cand condimentezi reteta noului M4 F82 cu acel ingredient magic, cunoscut sub numele de Wide Body? Ei bine, fotografiile vorbesc de la sine, coupe-ul bavarez de inalta performanta devenind brusc una cu perfectiunea. Mai ales in cazul in care meniul este completat cu cateva elemente aditionale din fibra de carbon si, nu in ultimul rand, cu o pereche de jante tot in cinci spite duble, dar de-aceasta data cu design concav.

Da, stim, si noi suntem de aceeasi parere. Asa ar fi trebuit ca inlocuitorul legendarului M3 Coupe sa iasa de pe portile fabricii. Cum BMW a dat cu piciorul acestei sanse, din motive mai mult sau mai putin lesne de inteles, americanii de la Vorsteiner au preluat initiativa si au venit cu numarul magic GTRS4, care celebreaza cea de-a zecea aniversare a arhicunoscutei companii de tuning din California.

BMW M4 Wide Body by Vorsteiner

BMW M4 Wide Body by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
mai multe