Probabil cel mai nebun BMW Seria 2 din lumea intreaga. Are motor de M4 si costa aproape 150.000 euro

Probabil cel mai nebun BMW Seria 2 din lumea intreaga. Are motor de M4 si costa aproape 150.000 euro
  • AC Schnitzer aduce la Geneva cel mai nebun BMW Seria 2 creat pana acum
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota motorul modificat al unui M4 Coupe
  • Masina de 570 CP este tinuta la sol de un pachet aerodinamic remarcabil
Distribuie pe Facebook

AC Schnitzer aduce la Geneva cel mai nebun BMW Seria 2 creat pana acum. Botezat ACL2, exemplarul cu pricina ofera 570 CP si are un pret de aproape 150.000 euro.

Nu doar producatorii auto se pregatesc intens pentru cea de-a 86-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show. Din cadrul celui mai mare salon al inceputului de an nu vor lipsi nici numele mari ale industriei tuningului.

Printre companiile care si-au anuntat deja prezenta in interiorului centrului Palexpo se numara si germanii de la AC Schnitzer, surpriza acestora constand intr-un BMW Seria 2 complet modificat.

Vorbim, mai exact, despre un exemplar M235i a carei propulsie este acum asigurata de unitatea bi-turbo de trei litri si cu sase cilindri in linie regasita de obicei sub capota modelelor M3 Sedan, respectiv M4 Coupe.

BMW M235i de la AC SchnitzerBMW M235i de la AC Schnitzer

Suna bine, nu-i asa? Ce-ai spune insa daca ai afla ca imediat dupa transplant motorizarea cu pricina a primit numeroase imbunatatiri pentru a ii livra celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 570 de cai putere? Da, stim si noi: cuvintele sunt de prisos.

Tocmai de aceea vom trece mai departe si vom preciza ca tratamentul AC Schnitzer ACL2 destinat BMW-ului M235i continua cu un pachet aerodinamic vizibil inspirat din lumea sporturilor cu motor.

Prelungirile proeminente intalnite in echiparea partii frontale, extensiile uriase atasate aplicate laterale sau difuzorul masiv ce gazduieste inclusiv evacuarea cvadrupla nu sunt singurele schimbari care ne sar imediat in fata.

BMW M235i de la AC Schnitzer

Lista cu ingrediente magice continua cu capota ventilata a motorului si jantele din aliaj incaltate cu anvelope de 285/25 ZR 20, eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase punand capat meniului exterior.

In ceea ce priveste departamentul interior, volanul complet restilizat se afla in centrul atentiei, insa nu vor fi trecute cu vederea nici noile scaune fata, respectiv disparitia banchetei spate.

Dupa cum insusi AC Schnitzer subliniaza, nebunul ACL2 nu este de vanzare. Chiar si asa, oficialii germani nu s-au putut abtine din a dezvalui ca valoarea acestui proiect realizat manual se ridica la fabuloasa suma de 149.000 de euro.

BMW M235i de la AC SchnitzerBMW M235i de la AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze BMW M235i de la AC Schnitzer
mai multe