Saleen pregateste un pachet de tuning pentru Tesla Model S

Saleen pregateste un pachet de tuning pentru Tesla Model S
  • Americanii de la Saleen au anuntat un pachet de tuning pentru Tesla Model S
  • Lista cu bunatati vizeaza in mare parte imbunatatirea aspecului estetic
  • Nu lipsesc insa din meniu nici modificarile de ordin tehnic sau mecanic
Distribuie pe Facebook

Recunoscuti pentru plusurile de putere si performanta injectate muscle car-urilor din Detroit, americanii de la Saleen sunt pe cale sa porneasca intr-o noua aventura: primul tuning pe un automobil complet... electric.

Dupa ce-a cazut prada companiilor T Sportline si AI&ED's Autosound, care i-au oferit o transformare completa prin intermediul unui tratament de peste 82.000 de dolari, Tesla Model S a facut acum o (ceva mai) lunga oprire in curtea specialistilor Saleen.

Si chiar daca nu ni se va dezvalui mai devreme de vara acestui an, proiectul celebrei companii americane de tuning se anunta inca de pe acum unul extrem de interesant, primele fotografii cu rezultatul final indicand o crestere serioasa si, de ce nu, chiar binevenita de agresivitate vizuala.

Tesla Model S by Saleen

Intr-o alta ordine de idei, partea frontala a impresionantului automobil din Silicon Valley a fost complet regandita, printre modificarile operate aici facandu-si loc si o pereche de nervuri aplicate capotei motorului, dar si cateva prize de aer suplimentare.

In ceea ce priveste partea posterioara, proiectul celebrei companii americane de tuning iese in evidenta in special datorita difuzorului de aer de dimensiuni generoase, realizat din fibra de carbon si servit in compania unui eleron pentru portbagaj.

Vestile bune nu se opresc insa aici, noul Tesla Model S de la Saleen venind la pachet si cu alte imbunatatiri, precum jante cu design in cinci spite sau un interior accesorizat cu insertii de piele perforata, accente de alcantara si cusaturi contrastante.

Tesla Model S by Saleen

Meniul destinat impresionantului automobil din Silicon Valley se va incheia in cele din urma cu o serie de modificari de ordin tehnic, despre care oficialii celebrei companii americane de tuning nu au dezvaluit inca nici un fel de detaliu - cu exceptia faptului ca vom regasi (si) un set de frane carbon-ceramice.

Totusi, dupa cum ii stim pe cei de la Saleen, nu ar fi de mirare ca proiectul lor de tuning sa fie atat mai puternic, cat si mai rapid comparativ cu versiunea de top Tesla Model S P86, ce ofera un total de 416 CP, plus o acceleratie de la 0 la 96 km/h in 4.2 secunde.

Tesla Model S by Saleen

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2014