Se vinde la pachet alaturi de un motor V8. Cum arata si cat costa aceasta... Mazda MX-5

Se vinde la pachet alaturi de un motor V8. Cum arata si cat costa aceasta... Mazda MX-5
  • O Mazda MX-5 cu motor V8 a fost scoasa la vanzare in SUA
  • Exemplarul cu pricina are 385 de cai putere la roti
  • Nota de plata se invarte in jurul sumei de 20.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

O Mazda MX-5 cu motor in opt cilindri a fost scoasa la vanzare in SUA. Exemplarul cu pricinare are 385 de cai putere la roti si o nota de plata care se invarte in jurul sumei de 20.000 de dolari.

Un minimum de 24.915 dolari. Atat sunt nevoiti sa scoata din buzunare clientii americani care isi doresc o Mazda MX-5 de ultima generatie. In schimbul sumei cu pricina, acestia primesc un propulsor aspirat de doi litri si o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Pentru aproximativ 4.915 dolari mai putin, urmatorul exemplar ofera o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 5.7 litri, ce are ca sursa de provenienta un Chevrolet Camaro Z28 fabricat la inceputul anilor 2000. Tot de acolo provine, de asemenea, si cutia de viteze.

Mazda MX-5 cu motor V8

Fireste, pentru 20.000 de euro primesti modelul din 1990, insa aceasta Miata recupereaza prin cei 385 de cai putere masurati la roti. In plus, roadster-ul japonez se mai poate lauda si cu un diferential de tip LSD, respectiv o suspensie sport echipata cu elemente Eibach si Koni.

De fapt, singura problema in cazul de fata se anunta a fi sistemul de franare, exemplarul cu pricina venind la pachet alaturi de aceleasi discuri si etriere precum o banala Mazda MX-5 inzestrata cu... unitatea aspirata de 1.8 litri. Asadar, un upgrade este impetuos necesar la acest capitol.

Mazda MX-5 cu motor V8

In ceea ce priveste partea estetica, ei bine... jantele pe 15 inch de culoare neagra nu dau chiar rau in compania caroseriei finisate in nuanta Mariner Blue, o combinatie similiara intampinandu-ne inclusiv la nivel de interior - acolo unde toate ceasurile functioneaza normal, conform anuntului.

Nu avem niciun fel de informatie despre numarul de kilometri parcursi pana in prezent de aceasta Miata - sau, mai bine zis, de vechiul ei sasiu, respectiv noul motor V8, asa ca mai aducem inca o data in discutie pretul de vanzare: 20.000 de dolari.

Mazda MX-5 cu motor V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mazda MX-5 cu motor V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2016