SEAT Leon Cupra by JE Design: 350 cai putere, plus Widebody

SEAT Leon Cupra by JE Design: 350 cai putere, plus Widebody
  • JE Design ia din nou la modificat ultimul SEAT Leon Cupra
  • Tunerul german ofera acum si un wide body kit pentru exterior
  • Clientii au in continuare la dispozitie un total de 350 CP
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un pachet aerodinamic ce abunda in detalii supradimensionate, noul SEAT Leon Cupra de la JE Design lasa impresia ca ar fi scapat direct din competitiile cu motor. Senzatia de sportivitate conferita de ultima creatie a celebrei companii germane de tuning este amplificata, de asemenea, si de cei 350 cai putere prezenti acum sub capota.

Chiar daca nu se mai poate lauda cu titlul de cel mai rapid automobil cu tractiune fata de la Nurburgring, noul SEAT Leon Cupra ramane in continuare una dintre cele mai impresionante propuneri ale clasei destinate hot-hatch-urilor FWD. In special in versiunea 280 care, asa cum o sugereaza si denumirea sa, ofera un total de 280 cai putere dintr-un propulsor turbo de doi litri.

Ce se intampla insa atunci cand nici una dintre caracteristicile tehnice sau estetice ale modelului spaniol de clasa compacta si inalta performanta nu mai este indeajuns pentru a-ti satisface dorinta de sportivitate? Salvarea vine de la specialistii JE Design, compania germana de tuning pregatind un al doilea pachet cu bunatati pentru cei care au pus mana pe un exemplar al noului SEAT Leon Cupra.

SEAT Leon Cupra Widebody by JE DesignSEAT Leon Cupra Widebody by JE Design

SEAT Leon Cupra Widebody by JE DesignSEAT Leon Cupra Widebody by JE DesignSEAT Leon Cupra Widebody by JE Design

La fel ca si in cazul anterior, atractia principala o constituie surplusul de cai putere si Newton-Metri proaspat aparut in compartimentul motor, valorile maxime ale motorizarii supraalimentate in patru cilindri urcand pana la 350 CP si 440 Nm in urma resoftarii unitatii de control si instalarii unui sistem de evacuare cu patru tobe de esapament. Rezultatul este imediat sesizabil, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coborand cu 0.3 secunde, pana la 5.4 secunde.

Iar asta nu e tot. Nu de alta, dar lista cu imbunatatiri mai include si o suspensie KW de tip coilover, capabila sa coboare garda la sol cu pana la 45 de milimetri, principala noutate propusa de cel de-al doilea pachet de tuning JE Design si dedicat ultimului SEAT Leon Cupra constand in aparitia unui pachet aerodinamic accesorizat cu numeroase elemente supradimensionate si oferit in compania unui set de jante pe 19 inch.

Ar mai trebui sa aducem oare in discutie si griul mat de la nivelul caroseriei, servit in compania unor accente contrastante de rosu glossy?

SEAT Leon Cupra Widebody by JE DesignSEAT Leon Cupra Widebody by JE Design

SEAT Leon Cupra Widebody by JE Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze SEAT Leon Cupra Widebody by JE Design
mai multe