Senner Tuning si Audi A1 isi dau din nou intalnire

Senner Tuning si Audi A1 isi dau din nou intalnire
Rezultatul final? 165 de cai putere, un design exterior fascinant, modificari interioare modice si, nu in ultimul rand, o gaura in buzunar de aproximativ 10.000 euro.
Distribuie pe Facebook
In cazul in care ultima tentativa a celor de la Senner Tuning de a perfectiona micul Audi A1 nu ti s-a parut prea reusita, compania germana si-a dat din nou intalnire cu modelul din Ingolstadt. Ca si data trecuta, acelasi motor TFSI de 1.4 litri astepta cu nerabdare sa fie modificat. Lucru care s-a si intamplat, de altfel. Pe scurt, propulsorul in patru cilindri ascuns sub capota a fost inzestrat cu o noua unitate de control, plus un sistem de evacuare cu doua tobe de esapament, cifrele maxime urcand astfel pana la 165 cai putere si 265 Nm. In plus, pentru o manevrabilitate exemplara, creatia celor de la Senner Tuning se bucura acum de prezenta unei suspensii ajustabile, ce poarta cu mandrie logo-ul KW.

Senner Tuning si Audi A1 isi dau din nou intalnire Senner Tuning si Audi A1 isi dau din nou intalnire

Iar asta nu e tot. Micul Audi A1 avea sa fie trecut si printr-un program de infrumusetare, compus din grila frontala finisata in negru, prelungire pentru spoilerul fata, difuzor pentru spoilerul spate si praguri laterale atent redesenate. Mai mult de atat, compania germana a optat si pentru un set de jante Barracuda Tzunamee pe 19 inci, tema in doua culori prezenta la exterior fiind de asemenea una dintre atractiile principale. La interior, viitorii pasageri se vor bucura din nou de o combinatie intre doua culori, in timp ce covorasele speciale intregesc pachetul de tuning.

Senner Tuning si Audi A1 isi dau din nou intalnire Senner Tuning si Audi A1 isi dau din nou intalnire

Un pachet de tuning care, in forma completa, iti va scoate din buzunar undeva in jurul a 10.000 de euro. Putin surprinzator, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi A1 by Senner Tuning - Galerie Foto
mai multe