Sexy si cu motor diesel. Nu exista persoana care sa-i poata rezista.

Sexy si cu motor diesel. Nu exista persoana care sa-i poata rezista.
  • Cel mai nou tuning destinat proaspat lansatului Volvo S90 vine de la Heico Sportiv
  • Oferta germanilor include un plus de putere pentru versiunea D5 si jante supradimensionate
  • Pentru tratamentul cu pricina pot opta inclusiv posesorii modelului break V90
Distribuie pe Facebook

Este unul dintre cele mai atragatoare modele ale clasei mari, printre punctele sale forte numarandu-se design-ul modern si gama inovatoare de motorizari.

Vorbim, bineinteles, despre proaspat lansatul Volvo S90, automobil disponibil la vanzare si pe piata din Romania la un pret care porneste de la 50.105 euro, TVA inclus.

Nu vom mai relua inca o data discutia referitoare la meniul pe care masina suedeza il ofera in schimbul banilor respectiv, altul fiind de fapt subiectul principal al randurilor urmatoare.

Mai exact, raspunsul companiei din Goteborg la trio-ul german format din Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class a ajuns recent pe mainile specialistilor de la Heico Sportiv.

Volvo S90 si V90 de la Heico Sportiv

Din pacate, de un plus de performanta se vor bucura pentru moment doar posesorii versiunii D5, proaspat lansatul Volvo S90 ajungand la 258 CP dupa interventia companiei de tuning.

Cifra cu pricina este cu atat mai impresionanta cu cat aceasta are ca sursa de provenienta o motorizare cu doar patru cilindri in linie si de numai 1.969 de centimetri cubi.

Ramane inca un mister modul in care au evoluat acceleratia de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima, insa versiunea standard anunta urmatoarele valori: 7.0 secunde si 240 km/h.

Pe langa plusul de performanta, propunerea specialistilor de la Heico Sportiv pentru posesorii masinii suedeze mai cuprinde si un nou set de jante de dimensiuni generoase.

Inutil de precizat, de tratamentul companiei de tuning se vor putea bucura inclusiv cei care au renuntat la Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class T-Modell pentru un V90.

Volvo S90 si V90 de la Heico Sportiv

Distribuie pe Facebook
mai multe