Singurul BMW M3 E30 Touring din lume este de vanzare. AFLA CAT COSTA!

Singurul BMW M3 E30 Touring din lume este de vanzare. AFLA CAT COSTA!
  • Singurul BMW M3 E30 Touring din lume este disponibil la vanzare, pe eBay
  • Modelul a fost realizat custom si ascunde sub capota un motor de M3 E36, de 286 CP
  • Lista cu modificari mai include, de asemenea, si jante BBS, plus piele maronie
Distribuie pe Facebook

Nemultumit ca BMW nu a lansat pe piata si o versiune Touring a modelului M3, un fan inrait al break-urilor de inalta performanta si-a construit propria sa astfel de versiune. Impresionantul proiect de tuning, ce are la baza un exemplar al generatiei E30, este acum disponibil la vanzare pe site-ul de licitatii eBay.

Spre deosebire de rivalii sai din Ingolstadt si Stuttgart, de la Audi si Mercedes, modelul BMW M3 nu s-a putut lauda niciodata si cu o varianta break, si asta in ciuda faptului ca super-masinaria bavareza a fost oferita in nu mai putin de cinci generatii diferite pe parcursul ultimilor (aproximativ) 30 de ani.

Drept urmare, fanii inraiti ai break-urilor de inalta performanta din lumea intreaga au fost nevoiti sa se orienteze in alta parte, pe cand cei mai curajosi dintre acestia s-au pus pe improvizat si creat propriile lor versiuni.

BMW M3 E30 Touring

BMW M3 E30 Touring

Cu cea din urma situatie ne intalnim si in cazul de fata, care aduce in prim plan un proiect de tuning de tip BMW M3 Touring. Un proiect de tuning ce are la baza un exemplar al generatiei E30, in timp ce propulsia sa este asigurata de o unitate cu sase cilindri, de trei litri si 286 de cai putere, preluata de la un M3 E36.

Tot pe lista cu bunatati mai putem trece si o cutie manuala cu cinci trepte de viteza, in timp ce suspensia si sistemul de franare au fost si ele modificate pentru un maximum de performante.

Odata rezolvat aspectul tehnic, caroseria BMW-ului E30 donor a primit numeroase imbunatatiri - inclusiv extensii pentru aripile fata si spate, inspirate de versiunea M3, seria atractiilor principale regasite la nivel de exterior culminand cu jantele BBS in doua culori, pe 17 inci.

In ceea ce priveste interiorul, impresionantul proiect de tuning pune la dispozitia pasagerilor sai scaune din piele maronie, acelasi material fiind folosit si la imbracarea fetelor usilor.

BMW M3 E30 TouringBMW M3 E30 Touring

BMW M3 E30 Touring

Tot pe lista cu detalii / dotari remarcabile mai avem de mentionat si sistemul audio de inalta fidelitate, compus din elemente marca Nakamichi, Kicker, JL Audio si Alpine, in valoare de peste 2.500 de dolari, dupa cum afirma chiar proprietarul.

Intr-o alta ordine de idei, automobilul din cazul de fata demonstreaza inca o data, asta daca mai era nevoie, ca pasiunea pentru tuning (si nu numai) poate invinge orice fel de obstacol atunci cand este prezenta din plin.

Special pentru cei interesati de acest BMW M3 E30 Touring custom tinem sa precizam ca impresionantul proiect de tuning este disponibil la vanzare pe site-ul de licitatii eBay, la un pret de - momentan!, 26.200 de dolari.

BMW M3 E30 Touring

BMW M3 E30 Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M3 E30 Touring
mai multe