Skoda Superb by OK-Chiptuning: Masina cu doua fete

Skoda Superb by OK-Chiptuning: Masina cu doua fete
  • OK-Chiptuning modifica noua Skoda Superb Facelift
  • Tunerul propune imbunatatiri tehnice si estetice
  • Valorile maxime au crescut pana la 210 CP si 435 Nm
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a fost lansata pe piata, iar noua Skoda Superb a si fost luata la modificat de compania germana de tuning OK-Chiptuning.

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Shanghai din primavara acestui an, noua Skoda Superb vine la pachet impreuna cu un design exterior revizuit, ce iese in evidenta in special prin spoilerele fata / spate usor redesenate. De asemenea, versiunea imbunatatita a automobilului ceh se mai remarca si prin micile modificari intalnite la nivelul blocurilor optice, respectiv prin noile culori si tapiterii disponibile la nivelul interiorului.

Skoda Superb Estate by OK-ChiptuningSkoda Superb Estate by OK-Chiptuning

In ceea ce priveste tuningul operat de specialistii OK-Chiptuning, principalele schimbari se regasesc la nivelul aspectului vizual, acolo unde noua Skoda Superb se bucura acum de o caroserie finisata intr-o combinatie de gri mat, plus rosu contrastant si acompaniata de un set de jante de dimensiuni mai mult decat generoase, preluate din oferta modelului Audi A6.

Pe plan tehnic, versiunea imbunatatita a automobilului ceh s-a ales din partea companiei germane de tuning cu o suspensie coilover H&R, plus bara stabilizatoare, manevrabilitatea crescand astfel considerabil. De asemenea, tot pe plan tehnic, noua Skoda Superb de la OK-Chiptuning se mai poate lauda si cu un plus de putere, motorizarea turbodiesel de doi litri oferind pana la 210 cai putere si 435 Newton-Metri in urma optimizarii unitatii de control.

Din punctul de vedere al costurilor, avem urmatoarele: Versiunea imbunatatita a modelului Skoda Superb este disponibila la vanzare, pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de 19.539 euro, TVA inclus, in timp ce OK-Chiptuning percepe 650 euro pentru cresterea de putere, 200 euro pentru upgradarea soft-ului transmisiei DSG, 485 euro pentru bara stabilizatoare si, nu in ultimul rand, 1.145 euro pentru suspensia coilover.

Skoda Superb Estate by OK-ChiptuningSkoda Superb Estate by OK-Chiptuning

Skoda Superb Estate by OK-Chiptuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Skoda Superb Estate by OK-Chiptuning
mai multe