TechArt revine cu noi bunatati pentru Porsche Macan

TechArt revine cu noi bunatati pentru Porsche Macan
  • TechArt revine cu o noua serie de bunatati pentru crossover-ul Porsche Macan
  • Lista cu bunatati include acum si modificari interior, respectiv imbunatatiri tehnice
  • Versiune de top Macan Turbo se lauda cu un total de 450 de cai putere si 620 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Cei care au pus mana pe un exemplar al primului crossover din istoria Porsche au acum la dispozitie modificari dintre cele mai variate, germanii de la TechArt ocupandu-se atat de aspectul tehnic, cat si de partea estetica a proaspat lansatului Macan.

Pornind de la exterior, specialistii celebrei companii de tuning din Leonberg au adaugat un nou kit aerodinamic, agresivitatea caracteristica liniilor si formelor caroseriei fiind amplificata de extensiile proeminente atasate atat spoilerelor fata si spate, cat si pragurilor laterale.

Cei mai atenti la detalii nu vor trece cu vederea nici eleronul supradimensionat de la nivelul plafonului, jantele forjate pe 22 inch - ce gazduiesc etriere finisate intr-un verde aprins, si sistemul de evacuare dotat cu patru tobe de esapament completand intr-un final pachetul exterior.

Porsche Macan by TechArt - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul interior, viitorii clienti sunt invitati sa dea frau liber imaginatiei, germanii de la TechArt fiind gata sa imbrace cockpitul primului crossover din istoria Porsche fie in piele si / sau alcantara, in toate culorile posibile si imposibile.

Mai mult de-atat, nu vor lipsi din meniu nici ornamentele realizate din lemn masiv si / sau fibra de carbon, accentele contrastante, respectiv volanul sport cu design in trei spite si pedalierul din aluminiu punand capat listei cu imbunatatiri interioare.

Pe plan tehnic, cel mai nou proiect semnat de specialistii celebrei companii de tuning din Leonberg propune un modul de reducere a suspensiei pneumatice cu pana la 60 de milimetri, rezultatul fiind un plus vizibil de sportivitate.

Vestile bune nu se opresc insa aici, posesorii proaspat lansatului Macan - in versiunea Turbo, ce-i drept - putand opta si pentru o crestere a valorilor maxime cu aproximativ 50 de cai putere si 70 de Newton-Metri.

Porsche Macan by TechArt - Galerie Foto

Porsche Macan by TechArt - Galerie FotoPorsche Macan by TechArt - Galerie Foto

Gazduind sub capota un motor V6 bi-turbo de 3.6 litri, 450 CP si 620 Nm, cuplat la o transmisie PDK cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala, primul crossover din istoria Porsche accelereaza acum de 0 la 100 km/h in 4.4 secunde.

Amatorii de cifre si numere au de notat, de asemenea, si o acceleratie de la 0 la 160 km/h in 10.6 secunde (10.9 secunde pentru modelul standard), fisa cu specificatii tehnice incheindu-se cu viteza maxima de 271 kilometri pe ora.

Pentru cei interesati direct de acest proiect, precizam ca germanii de la TechArt nu s-au grabit sa anunte si pretul imbunatatirilor efectuate.

Porsche Macan by TechArt - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Porsche Macan by TechArt - Galerie Foto
mai multe