Tuning BMW: AC Schnitzer ne pregateste de Essen cu un M4 de 510 CP

Tuning BMW: AC Schnitzer ne pregateste de Essen cu un M4 de 510 CP
  • AC Schnitzer anunta un BMW M4 Coupe de 510 cai putere pentru Essen Motor Show 2014
  • Modificarile suferite de modelul bavarez vizeaza, de asemenea, si aspectul exterior
  • In plus, clientii au la dispozitie si o gama variata de accesorii pentru interior
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu s-a incheiat editia din acest an a SEMA Show, iar lumea tuningului se pregateste de un nou eveniment major. Desfasurat in perioada 29 noiembrie - 7 decembrie, Essen Motor Show 2014 propune numeroase surprize motorizate, inclusiv un BMW M4 Coupe cu 510 cai putere, semnat AC Schnitzer.

Dupa ce a facut turul celor mai importante companii de tuning de peste Ocean, noul BMW M4 Coupe se pregateste sa dea ochii si cu marii tuneri ai Europei, germanii de la AC Schnitzer fiind deja pregatiti pentru acest mult anticipat moment.

Intalnirea de gradul zero va avea loc in cadrul Essen Motor Show 2014, eveniment ce se desfasoara in perioada 29 noiembrie - 7 decembrie, acolo unde specialistii din Aachen vor prezenta un exemplar special modificat, ce aduce in prim plan un total de 510 CP.

BMW M4 Coupe by AC SchnitzerBMW M4 Coupe by AC Schnitzer

BMW M4 Coupe by AC Schnitzer

Pe langa surplusul de 70 de cai putere extras din motorul bi-turbo de trei litri ascuns sub capota, germanii de la AC Schnitzer au mai venit in sprijinul noului BMW M4 Coupe si cu numeroase imbunatatiri de ordin aerodinamic, realizate din fibra de carbon.

Vorbim, mai exact, de o prelungire proeminenta destinata spoilerului fata, de un difuzor posterior supradimensionat si, nu in ulitmul rand, de un eleron remarcabil atasat capotei portbagajului, toate acestea fiind servite in compania unui set de jante de pana la 21 inch.

Tot pentru o doza extra de agresivitate, specialistii din Aachen propun si o garda la sol redusa cu cateva zeci de milimetri, clientii avand de ales intre doua optiuni pentru a ajunge la acest rezultat: fie o pereche de arcuri sport, fie o suspensie ajustabila, de tip racing.

Cum noul BMW M4 Coupe poate fi dotat inca din fabrica cu un sistem de franare compus din discuri carbon ceramice, germanii de la AC Schnitzer au sarit direct la aspectul interior, meniul disponibil aici cuprinzand o serie de accente aditionale de aluminiu si, bineinteles, un schimbator de viteze cu display digital, ce indica treapta de viteza in care se afla masina la un moment dat.

BMW M4 Coupe by AC Schnitzer

BMW M4 Coupe by AC Schnitzer

BMW M4 Coupe by AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze BMW M4 Coupe by AC Schnitzer
mai multe