Tuning BMW: Carlex Design reimprospateaza interiorul vechiului M3 E92

Tuning BMW: Carlex Design reimprospateaza interiorul vechiului M3 E92
  • Vechiul BMW M3 E92 primeste un nou interior de la Carlex Design
  • Meniul include o combinatie de piele, piele perforata si alcantara
  • Nu lipsesc din peisaj, bineinteles, nici ornamentele din carbon
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata in urma cu aproximativ 8 ani, BMW-ul M3 E92 Coupe incepe sa-si piarda incet, dar sigur din farmecul sau interior. Cateva modificari pe ici-colo pot schimba insa radical cursul istoriei automobilului bavarez de inalta performanta.

Motor V8 aspirat, 420 de cai putere si 4.8 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h. In ciuda "vechimii" sale, BMW-ul M3 E92 ramane in continuare o alegere interesanta pentru iubitorii de performanta.

De asemenea, nici despre designul exterior nu se poate afirma - cel putin la acest moment, ca a fi pierdut lupta cu timpul, singurele critici indreptate catre cea de-a patra generatie a legendarului coupe sport bavarez aflandu-se in stransa legatura cu aspectul interior.

BMW M3 E92 by Carlex Design

Nu este insa cazul sa disperi. Din fericire pentru posesorii BMW-ului M3 E92, lumea tuningului abunda in companii capabile sa rezolve astfel de probleme, Carlex Design fiind doar unul dintre aceste nume.

Interesat de cum suna propunerea specialistilor polonezi pentru cea de-a patra generatie a legendarului coupe sport bavarez? Rivalii ar trebui sa scoata pixurile si carnetelele pentru notite, caci rezultatul final ar putea fi dat drept dovada in teoria sustinerii existentei perfectiunii.

Si asta pentru ca transpune aproape fara cusur caracterul sportiv al BMW-ului M3 E92, combinatia de piele, piele perforata si alcantara - toate de culoare neagra, oferind un surplus vizibil de agresivitate.

Mai mult de-atat, asa cum ii sta bine unui automobil de inalta performanta, cea de-a patra generatie a legendarului coupe sport bavarez s-a ales si cu cateva ornamente realizate din fibra de carbon, noul volan in trei spite punand capat listei cu imbunatatiri operate de Carlex Design.

Asadar, asta inseamna ca cei 420 de cai putere ai motorului V8 aspirat de care aminteam cateva randuri mai sus au scapat neinmultiti, pentru adeptii unui astfel de tratament fiind recomandata o vizita in alta parte...

BMW M3 E92 by Carlex Design

BMW M3 E92 by Carlex Design

BMW M3 E92 by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 E92 by Carlex Design
mai multe