Tuning BMW: IND reinventeaza noul M5 F10

Tuning BMW: IND reinventeaza noul M5 F10
Cu un set de scaune sport Recaro in locul obisnuitelor fotolii fata si o bancheta spate complet nefunctionala datorita aparitiei unui roll cage infricosator, experienta oferita de noul BMW M5 F10 este pe cale sa se schimbe definitiv si irevocabil.
Distribuie pe Facebook
Echipata cu un V8 twin-turbo de 4.4 litri ce dezvolta pana la 560 cai putere si capabila inca din versiunea standard de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.3 secunde, ultima generatie a modelului BMW M5 promite sa satisfaca si cele mai pretentioase cerinte atunci cand vine vorba de performanta. Pentru cei care viseaza insa la ceva complet diferit, industria tuningului va reprezenta intotdeauna alegerea potrivita.

Tuning BMW: IND reinventeaza noul M5 F10

Cu un set de scaune sport Recaro in locul obisnuitelor fotolii fata si o bancheta spate complet nefunctionala datorita aparitiei unui roll cage infricosator, experienta oferita de cea mai noua versiune a automobilului bavarez de inalta performanta este pe cale sa se schimbe definitiv si irevocabil. Adaugam in meniul pus la cale de celebra companie de tuning IND si numeroase elemente exterioare realizate din fibra de carbon, plus sistem de evacuare marca Eisenmann, iar rezultatul final nu poate fi altfel decat impresionant.

Tuning BMW: IND reinventeaza noul M5 F10 Tuning BMW: IND reinventeaza noul M5 F10

Asta din punct de vedere tehnic. Din punct de vedere estetic, ultima creatie a tunerului de peste Ocean se face remarcata in continuare datorita formelor sale musculoase proiectate de designerii germani, singurele imbunatatiri operate de specialistii IND fiind reprezentate de jantele forjate BBS FI, servite in compania unor pneuri Falken si a unei suspensii coilover marca si modelul KW ClubSport.

Tuning BMW: IND reinventeaza noul M5 F10

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW M5 by IND
mai multe