Tuning BMW X5 E70: Noul kit de la Prior Design iti va scoate din buzunar circa 9.000 euro!

Tuning BMW X5 E70: Noul kit de la Prior Design iti va scoate din buzunar circa 9.000 euro!
  • Prior Design modifica modelul BMW X5 E70
  • Tunerul propune un nou kit aerodinamic
  • Costul pachetului se ridica la 8.999 euro
Distribuie pe Facebook

In cazul in care gazduiesti in garaj un exemplar BMW X5 E70 iar aspectul sau exterior nu te multumeste pe deplin, compania germana de tuning Prior Design este dispusa sa-ti ofere toate cunostintele sale in materie de infrumusetat masini. Costul deranjului? Aproximativ 9.000 de euro!

Ce urmeaza sa primesti in schimbul acestei sume? Pai, in primul si in primul rand, iata ce nu primesti: vopseaua mata, sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, grilele frontale, plus oglinzile laterale finisate in negru, respectiv jantele de dimensiuni generoase, cu design multispita.

Asadar, acum ca ai aflat ce nu include in componenta sa noul pachet de tuning semnat Prior Design si destinat celor care au pus mana pe un exemplar al modelului BMW X5 E70, este timpul sa trecem de cealalta parte si sa aflam ce urmeaza sa primesti in schimbul celor aproximativ 9.000 de euro pe care ii vei plati - 8.999 euro, mai exact.

BMW X5 E70 by Prior Design

Dupa cum se poate observa si in cele cateva fotografii oficiale disponibile la acest moment, tema aleasa de compania germana pentru generatia anterioara a SUV-ului bavarez consta in agresivitatea debordanta, partea frontala fiind acum livrata in compania unui spoiler cu un design similar celui regasit pe ultimul M6 Coupe, inzestrat insa cu prize de aer uriase, plus alte cateva detalii sinonime cu sportivitatea absoluta. Cu un tratament similar ne intalnim si la nivelul partii posterioare, acolo unde difuzorul de aer si eleronul pentru plafon reprezinta atractiile principale.

Iar asta nu e tot. Tot in schimbul celor 8.999 euro de care vorbeam putin mai sus, posesorii modelului BMW X5 E70 vor mai primi din partea specialistilor Prior Design si o capota bombata a motorului, accesorizata cu trei prize de aer, si praguri laterale cu aspect dinamic, dar si un set de extensii proeminente pentru aripile fata si spate. Suficient pentru planurile tale?

BMW X5 E70 by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW X5 E70 by Prior Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2013