Tuning cu aroma de Black Series pentru vechiul Mercedes SL

Tuning cu aroma de Black Series pentru vechiul Mercedes SL
In cazul in care ai ratat achizitia unui exemplar al exclusivistului Mercedes SL65 AMG Black Series, motivele tale de suparare sunt demne de inteles. Dar viata merge inainte si e momentul sa te veselesti: japonezii de la Veilside tocmai au lansat un pachet de tuning pentru vechea generatia a roadsterului Mercedes SL, ce aduce destul de mult cu maretul Black Series.
Distribuie pe Facebook

Lansat in urma cu aproximativ patru ani, extremul Mercedes SL65 AMG Black Series se lauda cu doua titulaturi recunoscute la nivel mondial: in primul rand, este cel mai puternic SL din istorie si, in al doilea rand, este cel mai rapid SL construit vreodata. Iar totul se datoreaza unui V12 twin-turbo de sase litri si 670 cai putere, capabil sa propulseze roadsterul coupe-ul din Stuttgart de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde.

Desigur, am putea afirma si ca Mercedes-ul SL65 AMG Black Series este cel mai agresiv si infricosator SL de pe planeta Pamant, insa lucrurile sunt discutabile. Mai ales dupa ce aruncam o privire asupra ultimei creatii a japonezilor de la VeilSide.

Pornind de la vechea generatie a modelului Mercedes SL65 AMG, celebra companie nipona de tuning a adaugat la exterior un nou kit aerodinamic si un nou set de jante. Poate parea un simplu upgrade, insa lucrurile nu stau chiar asa. Privit din fata, roadster-ul german iti da impresia ca are de gand sa te faca bucatele cu al lui impresionant splitter si mai apoi sa te inghita cu ale sale prize uriase de aer.

Nici partea din spate nu se prezinta mai politicos, lista cu modificari operate aici incluzand un spoiler spate usor redesenat, un difuzor de aer pur si simplu enorm si, nu in ultimul rand, un eleron subtil pentru portbagaj. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici extensiile pentru aripi sau pragurile laterale, pachetul cu bunatati incheindu-se cu noua capota pentru motor, respectiv noul set de jante, cu design in sase spite.

Pe scurt, rezultatul final este absolut magnific. Mai ales daca punem la socoteala si combinatia de culori folosita in cazul de fata, unde insertiile de fibra de carbon si jantele negre contrasteaza puternic caroseria finisata in portocaliu.

Tuning cu aroma de Black Series pentru vechiul Mercedes SL

Distribuie pe Facebook
mai multe