Tuning de 650 CP si 20.000 euro pentru vechiul VW Golf IV

Tuning de 650 CP si 20.000 euro pentru vechiul VW Golf IV
  • HPerformance anunta un nou tuning pentru vechiul Volkswagen Golf IV R32
  • Hot-hatch-ul german se lauda acum cu un total de pana la 650 cai putere
  • Numeroase imbunatatiri au fost operate si la nivel exterior sau interior
Distribuie pe Facebook

In timp ce marea majoritate a companiilor de tuning se inghesuie sa ia la modificat ultimele noutati in materie de automobile, germanii de la HPerformance anunta o serie de imbunatatiri pentru... vechiul Volkswagen Golf Mk. IV.

Introdus pe piata in urma cu mai bine de un deceniu, in august 2002, Volkswagen-ul Golf IV R32 a castigat numaidecat admiratia fanilor si respectul rivalilor, hot-hatch-ul producatorului german de automobile impresionand in special prin pachetul sau tehnic, ce combina un V6 de 3.2 litri cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala pentru un maximum de performanta.

VW Golf R32 by HPerformance

VW Golf R32 by HPerformanceVW Golf R32 by HPerformance

12 ani mai tarziu, iconicul model sport de clasa compacta Wolfsburg revine in atentia noastra multumita specialistilor HPerformance, care au pregatit numeroase imbunatatiri pentru unitatea de 231 CP ascunsa sub capota. Imbunatatiri dintre cele mai radicale, inclusiv un nou set de interne, respectiv o turbina uriasa marca Precision, ce au ca rezultat direct o crestere a puterii maxime de aproximativ 300%, pana la un total de 650 CP.

Din pacate, oficialii companiei de tuning nu au anuntat si modul in care au evoluat cele 6.6 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h caracteristice versiunii standard, insa cert este ca lista cu modificari include si alte bunatati, precum discurile de franare supradimensionate, amortizoarele ajustabile sau barele stabilizatoare de la H&R. Aparitia unor scaune de tip scoica pentru sofer si pasagerul dreapta, respectiv disparitia completa a banchetei spate reprezinta principalele atractii ale meniul interior, in timp ce tratamentul exterior se limiteaza la o simpla pereche de jante pe 18 inch, marca BBS.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: pentru cei interesati de o reteta extrema pentru al lor Volkswagen Golf IV R32, propunerea specialistilor HPerformance are un pret pe masura performantelor rezultate: aproximativ 20.000 de euro sau de cel putin trei ori mai mult decat costa in ziua de astazi hot-hatch-ul producatorului german de automobile.

VW Golf R32 by HPerformanceVW Golf R32 by HPerformance

VW Golf R32 by HPerformance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze VW Golf R32 by HPerformance
mai multe