Tuning Ford: Noul Mustang RTR debuteaza in toamna, la SEMA Show

Tuning Ford: Noul Mustang RTR debuteaza in toamna, la SEMA Show
  • Noul Ford Mustang RTR debuteaza in toamna, la SEMA Show
  • Modelul va dispune de numeroase imbunatatiri estetice
  • Tuningul va fi completat de o serie de modificari tehnice
Distribuie pe Facebook

Drifterul Vaughn Gittin Jr. si atelierul sau de tuning, cunoscut sub numele de RTR, pregatesc o surpriza tuturor celor care visau la un surplus de performanta si agresivitate din partea noului Ford Mustang.

Doar opt saptamani si cateva zile au mai ramas pana la debutul lunii noiembrie, iar asta nu poate insemna decat un singur lucru: atat marile, cat si micile companii din industria tuningului pornesc intr-o lupta contracronometru, ce are ca destinatie finala Centrul de Conventii din Las Vegas - acolo unde anual, inainte de venirea iernii, se desfasoara evenimentul SEMA Show.

Printre participantii editiei din 2014 se vor numara si americanii de la RTR, atelierul detinut de drifterul Vaughn Gittin Jr. urmand a se folosi de aceasta ocazie speciala pentru a dezvalui in fata intregii planete propria sa viziune cu privire la modul in care ar trebui sa se prezinte noul Ford Mustang.

Din pacate, majoritatea imbunatatirilor aduse celei mai noi generatii a legendarului muscle car de peste Ocean raman inca un mister la acest moment, oficialii companiei de tuning din Southfield, Michigan publicand in schimb o imagine teaser din care putem observa ca meniul va include si o serie de modificari estetice. Modificari estetice precum o grila restilizata a radiatorului, spoilerele fata si spate agresiv-stilizate, plus eleron proeminent pentru capota portbagajului.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici jantele din aliaj de dimensiuni generoase, noul Mustang RTR fiind astept sa beneficieze de cateva upgrade-uri si la nivelul trenului de rulare, precum o suspensie sport sau un sistem de franare cu discuri marite. Dupa cum ii stim pe Vaughn Gittin Jr. si echipa sa, rezultatul final va fi livrat in compania unui plus de putere si cuplu, insa ramane de vazut care va fi tratamentul aplicat de catre specialistii de peste Ocean.

Printre atatea neclaritati, exista si o certitudine: viitoarea creatie a companiei de tuning din Southfield, Michigan va fi disponibila la vanzare atat pe taram american, cat si in afara Statelor Unite, prin intermediul dealerilor Ford.

Ford Mustang RTR - Prima imagine

Distribuie pe Facebook
mai multe