Tuning Interior: Tratament de lux pentru Mitsubishi Pajero

Tuning Interior: Tratament de lux pentru Mitsubishi Pajero
  • Vilner modifica cea de-a treia generatie a modelului Mitsubishi Pajero
  • Modificarile vizeaza atat interiorul, cat si exteriorul SUV-ului japonez
  • Imbunatatirile operate de tunerul bulgar depasesc valoarea automobilului
Distribuie pe Facebook

Aspectul interior, inclusiv calitatea materialelor regasite aici, nu reprezinta chiar un motiv de lauda pentru un Mitsubishi Pajero de generatie a treia. Nu si daca bulgarii de la Vilner nu si-au lasat cumva amprenta asupra popularului SUV japonez.

Incantat pana peste masura de proiectele conationalilor sai, un bulgar din Danemarca s-a urcat la bordul Mitsubishi-ului sau Pajero de generatie a treia si a pornit la drum, avand ca destinatie finala orasul Sofia. Odata ajuns in mainile specialistilor de la Vilner, popularul SUV japonez a primit un tratament complet, a carei valoare o depaseste cu mult pe cea a masinii. Efortul financiar a meritat insa pe deplin, pana la ultima leva bulgareasca - sau euro, cine stie.

Mitsubishi Pajero by VilnerMitsubishi Pajero by Vilner

Dar nu e nevoie sa ne crezi pe cuvant. Este suficient sa arunci o privire asupra exteriorului, care a fost dezasamblat in totalitate, reparat in majoritatea locurilor unde era necesar si apoi revopsit integral. Dar tunerul de la Sud de Dunare nu s-a oprit aici, ci si-a continuat programul de magie cu numeroase accesorii exterioare, detaliile de la nivelul farurilor, respectiv grilei frontale si stopurile cu tenta fumurie fiind dintre cele mai evidente.

Chiar si asa, adevaratul numar de magie se regaseste la nivelul interiorului, acolo unde Mitsubishi-ul Pajero de generatie a treia se poate lauda cu o atmosfera de lux similara limuzinelor de clasa mare. Mai exact, popularul SUV japonez urmeaza sa-si intampine viitorii pasageri cu numeroase insertii de piele maronie, respectiv multiple accente de alcantara de culoare neagra, lista cu atingeri speciale continuand cu finisarile piano black regasite la nivelul plansei de bord, oferite in compania unor ornamente realizate din lemn de nuc autentic.

Mitsubishi Pajero by Vilner

Mitsubishi Pajero by VilnerMitsubishi Pajero by Vilner

De asemenea, ultima creatie bulgarilor de la Vilner mai impresioneaza si prin scaunele sale individuale, confortul oferit atingand noi culmi - un lucru valabil si pentru ambianta, care este acum puternic sustinuta de un sistem audio de inalta fidelitate marca Audison.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mitsubishi Pajero by Vilner
mai multe