Tuning Land Rover: Prior Design ia la modificat Range Rover-ul Evoque

Tuning Land Rover: Prior Design ia la modificat Range Rover-ul Evoque
Dupa ce Project Kahn, Hamann, Startech, dar si alte mari companii de tuning ale lumii au oferit cate unul sau chiar mai multe pachete cu bunatati pentru modelul Range Rover Evoque, acum a venit randul germanilor de la Prior Design sa ia la modificat crossover-ul britanic - care, fie vorba intre noi, ramane in continuare unul dintre cele mai dorite automobile ale momentului.
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar al modelului Range Rover Evoque, oferta de modificari este una dintre cele mai generoase, rand pe rand companiile de tuning venind pe piata cu accesorii dintre cele mai variate. Iar dupa Project Kahn, Hamann sau Startech, acum a venit randul germanilor de la Prior Design sa ia la modificat crossover-ul britanic.

Range Rover Evoque by Prior Design

Ca mai toate pachetele de tuning oferite pana acum de compania din Kamp-Lintfort, si meniul semnat Prior Design si destinat crossover-ului Range Rover Evoque vizeaza exclusiv departamentul vizual, principala imbunatatire constand in aparitia unui nou kit aerodinamic, ce include in componenta sa modificari precum spoilere fata / sapte restilizate, praguri laterale redesenate, dar si extensii uriase pentru aripi.

Range Rover Evoque by Prior Design

Iar asta nu e tot. Cei care vor mai mult de-atat pot opta, de asemenea, si pentru o capota bombata a motorului, dar si pentru un set de jante marca ADV.1, livrate intr-o marime de 22 de inci si in compania unor pneuri de inalta performanta, de dimensiunea 295/30 R22. In plus, viitorii clienti au la dispozitie si o suspensie KW Variant 1 de tip coilover, rezultatul final remarcandu-se astfel printr-un maximum de sportivitate si agresivitate.

Range Rover Evoque by Prior Design

Pentru cei interesati sa aiba un automobil asemanator, mentionam ca pachetul de tuning semnat Prior Design si dedicat crossover-ului britanic Range Rover Evoque are un pret de pornire de aproximativ 6.900 euro. Important de precizat, in schimbul acestei sume nu este inclus decat noul kit aerodinamic, jantele si suspensia urmand a creste considerabil nota de plata.

Range Rover Evoque by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Range Rover Evoque by Prior Design
mai multe