Tuning Mercedes: Kleemann supraalimenteaza SLS-ul AMG

Tuning Mercedes: Kleemann supraalimenteaza SLS-ul AMG
  • Kleemann ofera un sistem de supraalimentare pentru Mercedes SLS AMG
  • Valorile maxime urca pana la 770 cai putere si 845 Newton-Metri
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in 3.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Sau, intr-o alta ordine de idei, celebra companie daneza de tuning stoarce pana si ultima picatura de putere din fantastica unitate V8 de 6.208 centimetri cubi.

V8 de 6.3 litri, 571 cai putere, 3.8 secunde pentru 0 - 100 km/h si 317 kilometri pe ora in dreptul vitezei maxime. Cu astfel de cifre si numere inscrise pe fisa cu specificatii tehnice, Mercedes-ul SLS AMG este unul dintre cele mai performante automobile ale planetei chiar si in versiunea standard. Pentru cei care viseaza insa la si mai multa performanta, specialistii Kleemann par sa aiba solutia ideala.

Un sistem de supraalimentare, o noua evacuare si o unitate de control optimizata, care sa armonizeze relatiile intre componentele proaspat instalate si cele deja existente. Cu astfel de imbunatatiri regasite in compartimentul motor, supercarul constructorului din Stuttgart se poate lauda acum cu prezenta sub capota a nu mai putin de 770 cai putere si 845 Newton-Metri!

Mercedes SLS AMG by Kleemann

Mercedes SLS AMG by Kleemann

Drept urmare, multumita tratamentului propus de celebra companie daneza de tuning, Mercedes-ul SLS AMG are acum nevoie de numai 3.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza si ea intr-un timp la fel de impresionant - doar 9.3 secunde!, supercarul constructorului din Stuttgart continuand acelasi ritm pana la 356 kilometri pe ora!

Ca o scurta comparatie, cel mai potent SLS AMG oferit la acest moment de Mercedes - iar aici ne referim la extremul Mercedes SLS AMG Black Series, se bucura de un V8 capabil sa livreze celui aflat la volan aproximativ 631 cai putere si 635 Newton-Metri, cifre arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, cat si pentru o viteza maxima de 315 kilometri pe ora.

Mercedes SLS AMG by Kleemann

Mercedes SLS AMG by Kleemann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes SLS AMG by Kleemann
mai multe