Tuning Mercedes: Prior Design socheaza cu un S-Class radical modificat

Tuning Mercedes: Prior Design socheaza cu un S-Class radical modificat
  • Prior Design modifica radical ultima generatie a limuzinei Mercedes S-Class
  • La exterior primeaza accesoriile sinonime cu sportivitatea absoluta
  • Interiorul abunda in modificari care mai de care mai excentrice si / sau elegante
Distribuie pe Facebook

Sportivitate, eleganta sau nonconformism? De ce sa alegi insa cand le poti avea pe toate, sub acelasi acoperis? Aceasta pare a fi logica dupa care s-au ghidat si specialistii Prior Design atunci cand a venit vorba despre modificarea ultimei generatii a limuzinei Mercedes S-Class.

Odata ajuns pe mainile tunerului german, impresionantul automobil de lux din Stuttgart a fost inzestrat cu o doza masiva de sportivitate, prizele supradimensionate aplicate spoilerului fata, respectiv prelungirile proeminente intalnite acum in echiparea pragurilor laterale si a spoilerului spate fiind de departe cele mai reprezentantive detalii in acest sens.

Mercedes S-Class W222 by Prior DesignMercedes S-Class W222 by Prior Design

Asta nu inseamna insa neaparat ca "noua" finisare a grilei radiatorului, ornamentele proaspat aparute la nivelul aripilor sau eleronul subtil caracteristic capotei portbagajului vor trece cumva neobservate. Lucru valabil, bineinteles, si pentru jantele din aliaj cu design multispita (sau nu) ori sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, imprumutat de la versiunea AMG.

In timp ce la exterior primeaza accesoriile sinonime cu sportivitatea absoluta, interiorul abunda in tot felul de modificari si imbunatatiri care mai de care mai excentrice si / sau elegante. Iar cum infinitele portiuni imbracate in piele de crocodil nu mai necesita nici un fel de introducere sau prezentare, ne limitam la a anunta ca propunerea specialistilor Prior Design pentru clientii ultimei generatii a limuzinei Mercedes S-Class include, de asemenea, si piele "normala", lemn, alcantara sau, de ce nu ne miram?!, cusaturi realizate sub forma de carouri.

Dupa cum precizam si anterior, totul sub acelasi acoperis. Inclusiv o "prelungire" a cotierei fata, care sa gazduiasca bautura - fie ea mai fina sau mai putin fina, a celor ce calatoresc pe bancheta din spate a impresionantului automobil de lux din Stuttgart.

Mercedes S-Class W222 by Prior Design

Mercedes S-Class W222 by Prior Design

Mercedes S-Class W222 by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes S-Class W222 by Prior Design
mai multe