Tuning SEAT: JE Design lateste noul Leon Cupra, ii da si un plus de 70 CP

Tuning SEAT: JE Design lateste noul Leon Cupra, ii da si un plus de 70 CP
  • JE Design ofera un nou pachet de bunatati pentru ultimul SEAT Leon Cupra
  • Meniul pregatit de tunerul german culmineaza cu surplusul de 70 cai putere
  • Deloc surprinzator, clientii pot opta si pentru numeroase modificari vizuale
Distribuie pe Facebook

Germanii de la JE Design au pregatit un pachet complet de tuning pentru noul SEAT Leon Cupra, clientii hot-hatch-ului spaniol fiind invitati sa opteze atat pentru un meniu plin cu ingrediente tehnice, cat si pentru o intreaga lista compusa din bunatati estetice.

Mai atragator si mai performant ca oricand, noul SEAT Leon Cupra si-a gasit numaidecat drum catre inima iubitorilor de hot-hatch-uri. Pentru cei care nu sunt insa pe deplin convinsi sau satisfacuti de oferta modelului spaniol de clasa compacta, industria tuningului propune o sumedenie de imbunatatiri tehnice si estetice. Inclusiv un plus de putere deloc neglijabil.

Noul SEAT Leon Cupra by JE DesignNoul SEAT Leon Cupra by JE Design

Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta proiectul germanilor de la JE Design, care vine la pachet alaturi de un total de 350 CP si 440 Nm. In urma resoftarii unitatii de control, operatiune disponibila in schimbul unei sume de 2.299 euro, timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 5.4 secunde, viteza maxima ramanand in schimb limitata la 250 km/h, din pacate.

Nu exista loc de regrete, totusi, in cazul de fata, noul SEAT Leon Cupra revansandu-se fata de adeptii sai prin alte elemente remarcabile, precum prelungirile proeminente atasate spoilerelor fata si spate sau extensiile generoase proaspat instalate la nivelul aripilor laterale, ce contribuie la latimea caroseriei cu cateva zeci bune si aditionale de milimetri.

Pentru un maximum de sportivitate, tratamentul "widebody" - pentru care va trebuie sa platesti circa 6.188 euro, este acompaniat de o pereche de jante in dimensiunea 9.5 x 19 inch si anvelope Dunlop Sport Maxx GT. Asta daca si numai daca esti dispus sa scoti din buzunare alti 2.052 euro, bineinteles. Apropo, am adus cumva in discutie si sistemul de evacuare cu valve controlabile sau suspensia KW de tip coilover?

In cazul in care raspunsul este unul negativ, atunci afla ca pretul acestora se ridica si el la o valoare considerabila - de 2.380, respectiv 2.299 euro.

Noul SEAT Leon Cupra by JE Design

Noul SEAT Leon Cupra by JE Design

Noul SEAT Leon Cupra by JE Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul SEAT Leon Cupra by JE Design
mai multe