Tuning Skoda Octavia RS: Germanii ofera 215 CP pentru doar 849 euro

Tuning Skoda Octavia RS: Germanii ofera 215 CP pentru doar 849 euro
  • mcchip-dkr modifica noua Skoda Octavia RS
  • Tunerul ofera un plus de 31 CP si 35 Nm
  • Clientii pot opta si pentru jante pe 19 inch
Distribuie pe Facebook

mcchip-dkr urmeaza exemplul conationalilor germani de la MTM si anunta o prima serie de modificari destinate noii Skoda Octavia RS.

Spre deosebire de oferta concurentei, care vizeaza ambele versiuni de motorizare, meniul pregatit de specialistii companiei din Mechernich i se adreseaza exclusiv variantei TDI a modelului ceh de inalta performanta.

Astfel, in urma operatiunii de optimizare a unitatii de control din dotare, unitatea de doi litri s-a ales cu un surplus de 31 cai putere, cuplul maxim crescand si el cu o valoare similara, de la 380 la 415 Newtom-Metri.

Spre deosebire de conationalii lor, germanii de la mcchip-dkr nu s-au grabit sa anunte si performantele rezultate in urma acestui tratament, motiv pentru care reamintim ca o Skoda Octavia RS TDI stock are nevoie de 8.2 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Skoda Octavia Combi RS by mcchip-dkr

Asta in versiunea cu transmisie manuala. In cazul in care se opteaza pentru cutia DSG disponibila in mod optional, tot alaturi de sase trepte de viteza, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h urca pana la 8.3 secunde.

Pentru cei care inca mai au bani de investit in masina lor - apropo, nota de plata a surplusului de 31 CP si 35 Nm se ridica la 849 de euro, oferta celebrei companii de tuning din Mechernich mai include si alte bunatati, atat de ordin tehnic, cat si estetic.

Intr-o alta ordine de idei, noua Skoda Octavia RS TDI poate fi echipata, in schimbul unei sume de 179 de euro, si cu o pereche de arcuri sport ce coboara garda la sol cu aproximativ 30 de milimetri, in timp ce jantele pe 19 inch vin la pachet alaturi de un pret de 1.590 euro - asta pe langa anvelopele Dunlop Sport Maxx GT ce masoara 225 / 35 ZR19.

O nimica toata daca tinem cont ca cea mai noua generatie a modelului ceh de inalta performanta porneste de la 30.790 euro.

Skoda Octavia Combi RS by mcchip-dkr

Skoda Octavia Combi RS by mcchip-dkr

Skoda Octavia Combi RS by mcchip-dkr

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Octavia Combi RS by mcchip-dkr
mai multe