Tuning VW: HG Motorsport modifica noul Golf GTI, obtine 308 CP si 435 Nm

Tuning VW: HG Motorsport modifica noul Golf GTI, obtine 308 CP si 435 Nm
  • HG Motorsport modifica noul Volkswagen Golf GTI
  • Clientii au la dispozitie trei pachete diferite
  • 308 cai putere si 435 Nm dezvolta varianta de top
Distribuie pe Facebook

Desi prezent pe piata de numai cateva luni, noul Volkswagen Golf GTI a si devenit o atractie pentru companiile de tuning, ultima infuzie de putere pentru hot-hatch-ul german venind din partea germanilor de la HG Motorsport.

Lansata in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Golf GTI propune pana la 230 cai putere si 350 Newton-Metri atunci cand este servita in versiunea Performante, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 6.4 secunde. Drept urmare, ultimul Volkswagen Golf GTI nu este doar cel mai puternic, ci si cel mai rapid Golf GTI din intreaga istorie a celor de la Volkswagen.

Dar vestile bune nu se opresc aici. Cei care au pus deja mana pe un exemplar al hot-hatch-ului din Wolfsburg si vor sa aiba la dispozitie cifre si mai impresionante ca cele enumerate mai sus... ei bine, compania germana de tuning HG Motorsport are solutia. O solutie care, in caz de forta majora, poate aduce cu sine chiar si 308 cai putere serviti alaturi de 435 Newton-Metri.

Volkswagen Golf GTI by HG Motorsport

Cei care nu au insa nevoie de cei 308 cai putere si 435 Newton-Metri propusi de HG Motorsport - valori care, cel mai probabil, coboara acceleratia de la 0 la 100 km/h sub pragul celor sase secunde, au la dispozitie si alte optiuni, aceeasi companie germana de tuning oferind posesorilor noului Volkswagen Golf GTI si alte optiuni, precum versiune de "numai" 289 CP si 405 Nm, respectiv o varianta ce ascunde sub capota circa 302 CP si 444 Nm.

Din pacate, nici performantele exacte, dar nici pretul acestor modificari nu au fost anuntate pana la acest moment, insa este bine de stiut ca cei care au pus mana pe un exemplar al ultimului Volkswagen Golf GTI au de unde alege atunci cand vine vorba de imbunatatirea celei de-a saptea generatii a legendarului hot-hatch din Wolfsburg.

Volkswagen Golf GTI by HG Motorsport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Golf GTI by HG Motorsport
mai multe