Umflat si lasat pe burta: Tuningul perfect pentru Mercedes S-Class

Umflat si lasat pe burta: Tuningul perfect pentru Mercedes S-Class
  • Prior Design modifica generatia anterioara a limuzinei Mercedes S-Class
  • Pachetul de tuning include un nou kit aerodinamic, plus noi jante din aliaj
  • Costul liste cu imbunatatiri porneste de la suma de 6.900 euro
Distribuie pe Facebook

Aproximativ zece ani au trecut de la lansarea sa pe piata, insa precedenta generatie a limuzinei Mercedes S-Class straluceste la fel de puternic precum in prima zi.

Lungimea de peste cinci metri a caroseriei, grila supradimensionata a radiatorului, blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED si extensiile proeminente ale aripilor laterale au transformat generatia W221 a limuzinei Mercedes S-Class intr-o adevarata vedeta a marilor bulevarde, automobilul de lux al companiei din Stuttgart impunand respect si rafinament inca de la prima sa aparitie. Pentru cei care vor insa sa iasa si mai mult in evidenta, specialistii Prior Design ar putea avea solutia ideala.

Mercedes S-Class by Prior Design

Multumita tratamentului suferit, generatia anterioara a limuzinei Mercedes S-Class impresioneaza acum printr-un surplus considerabil de agresivitate, automobilul de lux al companiei din Stuttgart alegandu-se cu numeroase detalii sinonime cu sportivitatea absoluta. Astfel, la nivelul partii frontale si-au facut loc atat un spoiler cu prize uriase de aer, cat si o capota ventilata a motorului, in timp ce partea posterioara este livrata in compania unui spoiler cu difuzor inclus, plus a unui eleron pentru portbagaj.

Mercedes S-Class by Prior Design

Dar aceste detalii aveau sa reprezinte doar inceputul. Pentru o maxima prezenta scenica, specialistii Prior Design au apelat si la cateva accesorii extreme, precum ornamente pentru aripile fata si spate de dimensiuni mai mult decat generoase. De asemenea, lista cu imbunatatiri mai include si o suspensie pneumatica pregatita sa lase pe burta Mercedes-ul S-Class la o simpla apasare de buton, dar si un nou set de jante din aliaj.

Mercedes S-Class by Prior Design

Informatiile cu privire la potentialele modificari operate sub capota lipsesc cu desavarsire la acest moment, compania germana de tuning multumindu-se sa afirme, in schimb, ca suma perceputa pentru kitul aerodinamic se ridica la 6.900 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes S-Class by Prior Design
mai multe