Un altfel de tuning: BMW M3 Coupe transformat in... M3 Pick-Up

Un altfel de tuning: BMW M3 Coupe transformat in... M3 Pick-Up
  • Un BMW M3 Pick-Up a fost surprins in Africa de Sud
  • Modelul reprezinta cel mai probabil opera unui tuner local
  • Un exemplar similar a fost dezvaluit de BMW pe 1 aprilie 2011
Distribuie pe Facebook

Chiar daca ziua de 1 aprilie a trecut, glumitele legate de industria auto par sa nu mai conteneasca. Despre ce este insa vorba, mai exact, ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

In timp ce majoritatea proprietarilor cauta diverse solutii pentru imbunatatirea performantelor motorului V8 de patru litri si 420 de cai putere din dotare - unii dintre acestia ajungand chiar sa opteze pentru un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic, posesorul unui BMW M3 (E92) Coupe din Africa de Sud a mers pe un tuning ceva mai... neobisnuit atunci cand a venit vorba de modificarea exemplarului sau.

Iar acum nu ne referim la cine stie ce spoilere ciudate, eleroane de dimensiunile unei aripi de avion sau la reducerea garzii la sol mai mult decat ar fi nevoie, ci la o serie de upgrade-uri cu adevarat unice. Sau, mai degraba, aproape unice, daca luam in considerare ca si oficialii constructorului bavarez de automobile au supus BMW-ul M3 (E92) Coupe la un tratament similar, in urma cu trei ani daca ne aducem noi bine aminte.

Asadar, fara sa o mai lungim prea mult, posesorul unui BMW M3 (E92) Coupe din Africa de Sud a dus mai departe glumitele de 1 aprilie legate de industria auto si a ales sa-si transforme modelul de inalta performanta intr-un... Pick-Up. Nu stim ce anume l-a determinat sa faca acest lucru, insa suntem de parere ca o bena este cea mai proasta modificare pe care i-o poti aduce legendarului automobil bavarez. Si asta in ciuda faptului ca... rezultatul final nu arata deloc rau.

Tu ce parere ai cu privire la acest "tuning"?

BMW M3 Coupe transformat in... M3 Pick-Up

BMW M3 Coupe transformat in... M3 Pick-Up

BMW M3 Coupe transformat in... M3 Pick-Up

Distribuie pe Facebook
mai multe