Un altfel de tuning: Prefix lasa fara... acoperis noul Dodge Viper

Un altfel de tuning: Prefix lasa fara... acoperis noul Dodge Viper
  • Prefix modifica noul Dodge Viper
  • Tunerul american propune o "decapotare"
  • Pretul operatiei se ridica la 35.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Cum americanii de la Dodge nu s-au grabit sa anunte nici un fel fel de informatie cu privire la posibilitatea lansarii unui Viper Convertible, o companie de tuning proaspat infiintata a preluat initiativa si a venit chiar ea cu un astfel de proiect.

Pentru cei care au pus deja mana pe un Dodge Viper, optiunile de personalizare sunt practic nelimitate, industria tuningului oferind tot felul de solutii pentru imbunatatirea supercarului american. Si totusi, ce-ai zice daca in locul spoilerelor cu prize mari si insertii de plasa sau culorilor tipatoare de la nivelul caroseriei - nu, nu am uitat nici macar de eleroanele de-a dreptul exagerate sau jantele si tobele cat mai cromate - ai opta pentru ceva mai... special?

Iar acum nu ne referim la cine stie ce piele de peste sau reptila ori mii de cai putere obtinuti in urma instalarii unui kit twin-turbo, ci la o trecere de la Coupe la Cabriolet. Gandeste-te cate priviri va atrage propriul tau exemplar, mai ales in cazul in care zvonurile conform carora producatorul de automobile de peste Ocean nu va oferi si o astfel de versiune se vor adeveri? Suna bine, nu-i asa? Fii insa cu bagare de seama: operatia propusa de proaspat infiintata companie Prefix vine cu un cost pe masura: 35.000 de dolari sau, daca vrei, o treime din pretul de pornire al unui Dodge Viper SRT model 2014.

Oficialii tunerului american nu au anuntat inca daca au de gand sa ofere si vreun fel de plus de performanta, drept pentru care reamintim ca cea mai noua generatie a iconicului supercar Dodge Viper se bucura de serviciile unei unitati aspirate cu zece cilindri in V si capacitate de 8.4 litri, capabila sa puna la dispozitia rotilor spate - prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte de viteza - aproximativ 640 cai putere si 814 Newton-Metri. Astfel, primii 100 km/h vin dupa mai putin de 3.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi linistit incursiunea pana la si dupa pragul celor 330 kilometri pe ora.

Dodge Viper by Prefix

Dodge Viper by Prefix

Dodge Viper by Prefix

Dodge Viper by Prefix

Distribuie pe Facebook
mai multe