Un Gallardo TT e de vanzare in UK. Cat costa masinaria italiana de 2200 CP

Un Gallardo TT e de vanzare in UK. Cat costa masinaria italiana de 2200 CP
  • Un Lamborghini Gallardo modificat de Underground Racing e de vanzare in Marea Britanie
  • Supercarul italian ofera un V10 twin-turbo si pana la 2.200 CP (masurati la roti)
  • Nota de plata a extremului proiect de tuning se ridica la suma de 199.995 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Gallardo fabricat in 2009 si modificat ulterior de Underground Racing e de vanzare in Marea Britanie. Supercarul italian are 2.200 de cai putere la roti si costa aproximativ 200.000 de lire sterline.

Iubesti la nebunie automobilele marca Lamborghini? Ai o pasiune uriasa pentru tuningul extrem? Atunci ai nimerit exact la locul potrivit. Si, intamplator sau nu, la momentul potrivit.

Un Gallardo LP560-4 fabricat in anul 2009 si modificat ulterior de americanii de la Underground Racing este acum de vanzare in Marea Britanie. Supercarul italian este echipat cu pachetul 2R si ofera nici mai mult, nici mai putin de 2.200 de cai putere. Cu totii masurati la roti.

Lamborghini Gallardo TT de vanzareLamborghini Gallardo TT de vanzare

Lamborghini Gallardo TT de vanzare

Imbunatatirile aduse motorului V10 de 5.2 litri prezent la datorie nu sunt insa singurele imbunatatiri intalnite in cazul de fata, exemplarul cu pricina bucurandu-se inclusiv de ambreiaj din carbon, suspensie ajustabila sau jante ADV.1 echipate cu anvelope Toyo R888.

Din punct de vedere estetic, Lamborghini-ul de 2200 CP scos la vanzare in Marea Britanie se remarca printr-o caroserie de culoare alba, livrata alaturi de incaltari de culoare neagra.

Aceeasi combinatie contrastanta de negru si alb ne intampina si la nivel de interior, acolo unde Gallardo-ul Twin-Turbo modificat de americanii de la Underground Racing impresioneaza in special prin cusaturile sub forma de carouri ce decoreaza atat scaunele sport, cat si fetele usilor.

Conform anuntului de vanzare, supercarul italian a parcurs pana in prezent doar 32.187 km, ultima revizie fiind efectuata in urma cu circa 483 de kilometri. Merita insa exemplarul din cazul de fata suma de 199.995 lire sterline? Sau ai prefera sa cheltui cei aproximativ 262 de mii de euro pe altceva?

Si daca da, pe ce?

Lamborghini Gallardo TT de vanzare

Lamborghini Gallardo TT de vanzare

Lamborghini Gallardo TT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Lamborghini Gallardo TT de vanzare
mai multe