Zender imbunatateste cap-coada noua Alfa 4C

Zender imbunatateste cap-coada noua Alfa 4C
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Alfei 4C vine de la Zender
  • Specialistii germani propun un plus de 34 CP, respectiv un minus de 15 kg
  • Numeroase imbunatatiri ne intampina inclusiv la nivel vizual
Distribuie pe Facebook

Oferta companiei germane de tuning vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul (mini-)supercarului italian.

Proaspat lansata cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 15 - 27 septembrie, noua Giulia Quadrifoglio Verde este vedeta incontestabila a gamei de modele Alfa Romeo.

Animata de un V6 twin-turbo de trei litri si 510 cai putere, super-masina italiana in patru usi are nevoie de numai 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, fisa tehnica culminand cu viteza maxima de 307 kilometri pe ora.

Surprizele nu se opresc insa aici, suspensia inteligenta, elementele aerodinamice active, dar si sistemul de franare dotat cu discuri carbon-ceramice sau tehnologia Torque Vectoring rezolvand provocarile lansate de cei peste 20 de km ai Nurburgring-ului dupa doar 7 minute si 39 secunde.

Alfa Romeo 4C by ZenderAlfa Romeo 4C by Zender

Alfa Romeo 4C by Zender

Noua Giulia Quadrifoglio Verde nu este insa singura Alfa Romeo capabila sa-ti taie respiratia cu performantele din dotare. Tot la aceasta "categorie" putem integra fara nici un fel de probleme si (mini-)supercarul italian 4C, ajuns recent pe mainile germanilor de la Zender pentru un tratament complet, cap-coada.

Tratament care porneste cu un plus de 34 CP si continua cu un minus de 15 kg, cele doua imbunatatiri contribuind din plin la aparitia unui raport putere / masa de 3.20 kg per CP - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze acum intr-un timp de numai 4.3 secunde.

Viteza maxima de 265 de kilometri pe ora repezinta cea de-a doua vesta buna pe care ne-o ofera pachetul Zender destinat modelului Alfa Romeo 4C, restul modificarilor operate de specialistii germani vizand departamentul estetic.

Iar cand spunem restul modificarilor, prizele aditionale de aer si insertiile suplimentare de fibra de carbon sunt primele detalii care ne vin in minte. Alaturi de jantele bi-colore in sase spite duble, bineinteles.

La fel de intense consideram, de asemenea, si imbunatatirile interioare, (mini-)supercarul italian intampinandu-ne, mai nou, alaturi de o delicioasa combinatie de piele, alcantara si cusaturi contrastante realizate ocazional sub forma de carouri.

Alfa Romeo 4C by Zender

Alfa Romeo 4C by Zender

Alfa Romeo 4C by ZenderAlfa Romeo 4C by Zender

Alfa Romeo 4C by Zender

Alfa Romeo 4C by Zender

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Alfa Romeo 4C by Zender
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2015