Julien Dupont si-a dat intalnire cu Dracula la Castelul Bran

Julien Dupont si-a dat intalnire cu Dracula la Castelul Bran
Dupa cum stiti, in intreaga lume circula sute de legende despre Contele Dracula si vampiri. Toate insa au ceva in comun – Castelul Bran din Transilvania. Celebrul trialist Julien Dupont a venit la Castelul Bran, nu numai pentru a vedea daca aceste legende sunt adevarate, dar si pentru a da o tura cu motorul sau chiar in curtea castelului.
Distribuie pe Facebook
Chiar daca legendele cu Dracula circula de mai bine de 500 de ani, acest personaj ramane viu atat pentru turisti, cat si pentru scriitori, care il privesc numai bun pentru o noua carte sau un nou scenariu de film.

Julien a aflat nenumarate legende care circula in jurul Castelului Bran, insa una i-a atras cel mai mult atentia. In apropierea castelului pare a fi o cruce care, odata fiind atinsa, acea persoana ar deveni neinfricata. Exact de asta avea  nevoie Julien pentru a putea face cele mai nebunesti trick-uri.

Asa ca Julien Dupont a cautat crucea pe dealul din apropierea castelului, a atins-o,  iar legenda a devenit realitate – Julien a devenit neinfricat, facand cele mai nebunesti trick-uri la Castelul Bran.

Insa, misterul a ramas… va deveni Julien vampir in cele din urma sau nu?

Julien Dupont si-a dat intalnire cu Dracula la Castelul Bran



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Julien Dupont si-a dat intalnire cu Dracula la Castelul Bran
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2010