Tuning Aprilia: Vilner ne face cunostinta cu noua Aprilia Stingray

Tuning Aprilia: Vilner ne face cunostinta cu noua Aprilia Stingray
Vesti bune pentru fanii Vilner din intreaga lume: inceputul de an ne face cunostinta cu o noua creatie ce poarta semnatura specialistilor companiei bulgare de tuning.
Distribuie pe Facebook

Botezata Aprilia Stingray, cea mai noua creatie a specialistilor Vilner are la baza un exemplar Aprilia si, conform companiei bulgare de tuning, aduce cu sine 13 imbunatatiri majore. Intr-o alta ordine de idei, aripa fata a fost complet redesenata, de acelasi tratament bucurandu-se si blocurile optice frontale.

Vilner Aprilia Stingray

De asemenea, cu modificari radicale ne intalnim si la nivelul partii laterale, acolo unde modelul Vilner Aprilia Stingray vine cu noi spoilere, respectiv noi prize de aer, specialistii companiei bulgare de tuning operand aceste schimbari cu un singur scop in minte: racirea cat mai optima a propulsorului din dotare.

Vilner Aprilia Stingray

Un propulsor care, fie vorba intre noi, se bucura acum de prezenta unei evacuari duble, finisata in negru, si, poate cel mai important, de aparitia unui plus de putere de circa zece procente. Procesul de transformare nu se incheie insa aici, ci cu continua cu noile detalii instalate la nivelul rezervorului, cu blocurile optice spate fumurii si, nu in ultimul rand, cu furca spate largita cu pana la 15 centimetri.

Vilner Aprilia Stingray

Restul imbunatatirilor, dar si rezultatul final pot fi admirate in cuprinzatoarea galerie foto.

Vilner Aprilia Stingray

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Vilner Aprilia Stingray
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2013