Zece motociclete bune pentru incepatori

Zece motociclete bune pentru incepatori
  • Decizia de a-ti cumpara o motocicleta este una dificila
  • Este recomandat sa cantaresti foarte bine optiunile si sa te orientezi catre varianta care prezinta cele mai putine riscuri
  • Uite o lista cu zece motociclete numai bune pentru incepatori
Distribuie pe Facebook

Decizia de a-ti cumpara o motocicleta este de multe ori una dificila. Primesti fel si fel de sfaturi de la prieteni, membri ai familiei sau apropiati. Pana la urma, este o decizie importanta.

Este recomandat ca daca te-ai hotarat totusi sa dai mersul pe jos sau cu masina pe cel pe doua roti sa cantaresti foarte bine optiunile si sa te orientezi catre cea mai buna varianta, care prezinta cele mai putine riscuri.
Multi spun ca incepatorii nu trebuie sa se avante catre moderne puternice si ca trebuie facute lucrurile pas cu pas. Iata o lista cu zece motociclete pentru acestia:
1.Yamaha FZ-70
Zece motociclete bune pentru incepatori
Are un motor de 689 de centimetri cubi, cu 8 valve, si transmisie in sase viteze. Este recomandata incepatorilor pentru ca raspunde foarte bine comenzilor, mai ales acceleratiei. Desi este o motocicleta pe care o ai pozitie sport, este foarte confortabila atat la drum lung, cat si pentru mersul prin oras. De mentionat este ca acest model nu se adreseaza doar incepatorilor, ci si celor mai experimentati.
2. Hyosung GT250R
Zece motociclete bune pentru incepatori
Spre deosebire de primul model prezentat, Hyosung GT250R are doar 250 de centimetri cubi, fiind astfel perfect pentru incepatori. Transmisia este cu cinci viteze si este ideala pentru cineva care vrea sa invete din culisele mersului pe motocicleta. Totodata, este un model foarte usor si usor de manevrat.
3. Moto Guzzi V7 II Stone ABS
Zece motociclete bune pentru incepatori
Designul acestei motocicleta sigur te va cuceri de la prima vedere. Asta pentru ca respecta liniile retro si este de origine italiana, tara care o istorie foarte bogata in acest domeniu. Are un motor de 744 de centimetri cubi, cutie in sase viteze si rezervor urias, de aproape 23 de litri. In acest fel vei stii sigur ca nu este nevoie sa opresti prea des la statiile de alimentare si te poti bucura de un drum lung.
4. Triumph Bonneville
Zece motociclete bune pentru incepatori
Nu doar Guzzi are un aspect retro in aceasta lista, ci si Triumph Bonneville. Acest model te face sa te simti ca si cum ai trai in anii '70, fara sa ai batai de cap din cauza unei motociclete la mana a doua, care sa aiba probleme mecanice. Are la dispozitie tot ce ar putea cere un incepator, dar nu este recomandat sa te aventurezi cu ea la drumuri lungi.
5. Honda CBR 500R
Zece motociclete bune pentru incepatori
Din start iti spunem ca acest model nu se adreseaza unuia care se urca pentru prima data pe o motocicleta, ci mai degraba unui incepator un pic mai experimentat. Este un model usor, iar motorul de 471 centimetri cubi iti poate da mai mult decat avantul de care ai nevoie.
6. KTM 390 Duke si 200 Duke
Zece motociclete bune pentru incepatori
KTM este unul dintre producatorii foarte atenti cu incepatorii. Modelele 125, 200 si 390 sunt perfecte pentru cei care nu au parcurs sute de mii de kilometri la ghidonul unei motociclete. Nu te lasa sa te simti foarte confortabil in sa, dar cu siguranta iti oferi un aer agresiv.
7. Suzuki DR200
Zece motociclete bune pentru incepatori
Este perfecta pentru incepatori datorita, in primul rand, pozitiei confortabile pe care o propune. Un alt punct forte al acestei motociclete este ca are un rezervor de aproximativ 14 litri, ceea ce permite un drum mai lung fara opriri foarte dese pentru alimentare.
8. Yamaha SR400
Zece motociclete bune pentru incepatori
Producatorul japonez s-a remarcat de multe ori prin faptul ca a tinut cont de parerile clientilor. Modelul Yamaha SR400 este exemplul perfect pentru acest lucru. Desi are un aspect clasic, este foarte dotat din punct de vedere al tehnologiilor moderne.
9. Kawasaki KLX250S
Zece motociclete bune pentru incepatori
Modelul KLR de la Kawasaki este o adevarata vedeta in randul motociclistilor. Este special creata pentru profesionisti dar, spre bucuria incepatorilor, are si un "frate" mai mic, si anume Kawasaki KLX250S. Cantareste putin si in mod sigur te vei distra cu el atat pe drumurile din oras, cat si pe drumurile accidentate sau prin noroi.
10. Suzuki GW250
Zece motociclete bune pentru incepatori
Ofera o pozitie foarte confortabila, usor de manevrat si le permite incepatorilor sa isi exerseze distributia greutatii in viraje. Este perfecta pentru mersul in oras si cele sase viteze sunt foarte folositoare atunci cand inveti sa virezi corect.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Zece motociclete bune pentru incepatori
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2016