A fost masina unui rege. Cu cat se vinde ASTAZI acest Mercedes 560 SEL

A fost masina unui rege. Cu cat se vinde ASTAZI acest Mercedes 560 SEL
  • Un Mercedes 560 SEL fabricat in 1987 va fi scos luna viitoare la licitatie
  • Automobilul german i-a apartinut fostului Rege Hussein al Iordaniei
  • Exemplarul cu pricina ofera un motor V8 de 5.6 litri si blindaj B4
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Mijlocul lunii viitoare ne va aduce o noua licitatie organizata de casa Silverstone Auctions, printre masinile scoase la vanzare de britanici numarandu-se inclusiv un Mercedes 560 SEL.

Un Mercedes 560 SEL iesit pe portile fabricii companiei germane acum mai bine de doua decenii si jumatate - in anul 1987, mai exact, care i-a apartinut fostului Rege Hussein al Iordaniei, in cazul in care te intrebai.

Pe langa sangele albastru cu care se poate lauda in fata celorlalte exemplare ale faimoasei nave amiral din Stuttgart, automobilul cu pricina mai anunta si un blindaj de nivel B4, care a "usurat" Casa Regala la momentul respectiv de suma de 200.000 de lire sterline.

Mercedes 560 SEL de vanzareMercedes 560 SEL de vanzare

Mercedes 560 SEL de vanzare

In ceea ce priveste partea tehnica, Mercedes-ul 560 SEL ce urmeaza a fi scos luna viitoare la licitatie impresioneaza in special prin unitatea aspirata cu opt cilindri in V, de 5.6 litri si undeva in jurul a 300 de cai putere.

Cumparatorii cu pretentii sportive sunt rugati sa se reorienteze insa catre alt automobil, limuzina germana cantarind aproximativ patru tone "multumita" geamurilor mai groase, respectiv ranforsarilor operate atat la nivelul podelei, cat si la cel al acoperisului.

Macar confortul este la el acasa, printre dotarile alaturi de care acest Mercedes 560 SEL ce i-a apartinut fostului Rege Hussein al Iordaniei isi intampina pasagerii numarandu-se si o tapiterie din piele neagra.

Mercedes 560 SEL de vanzare

Mercedes 560 SEL de vanzareMercedes 560 SEL de vanzareMercedes 560 SEL de vanzare

Mercedes 560 SEL de vanzare

Tapiterie din piele neagra care, conform anuntului de vanzare, imbraca scaune cu reglare electrica si functie de incalzire. Alte detalii includ telefon, sistem audio cu unitate Becker Mexico si, nu in ultimul rand, un microfon conectat la o boxa ascunsa in grila frontala.

La final, precizam ca faimoasa nava amiral a companiei din Stuttgart a parcurs pana in prezent doar 41.826 de kilometri, iar valoarea ei a fost estimata de casa Silverstone Auctions la 25.000 - 30.000 de lire sterline.

Mercedes 560 SEL de vanzareMercedes 560 SEL de vanzare

Mercedes 560 SEL de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes 560 SEL de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2016