Are doar 77000 km la bord si arata ca nou. In plus, e de vanzare. Cu cat se da acest E55 AMG din '98

Are doar 77000 km la bord si arata ca nou. In plus, e de vanzare. Cu cat se da acest E55 AMG din '98
  • Un Mercedes E55 AMG din '98 e de vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina are doar 77.704 km la bord
  • Nota de plata se ridica la suma de 14.900 euro
Distribuie pe Facebook

Fanii sedanurilor sport de altadata o vor lua razna la auzul vestii ca un Mercedes E55 AMG din 1998 si cu numai 77.704 kilometri la bord a fost scos recent la vanzare.

Chiar daca nu a fost niciodata apreciat la adevarata lui valoare, vechiul Mercedes E55 AMG are parte de numerosi admiratori la nivelul intregii planete.

Iar pentru cei care iubesc cu adevarat automobilul german de inalta performanta, astazi venim cu povestea unui exemplar scos recent la vanzare pe piata din Olanda.

Fabricat in anul 1998, modelul cu pricina are numai 77.704 kilometri la bord si vine la pachet alaturi de o nota de plata care se ridica la suma de 14.900 euro.

Mercedes E55 de vanzareMercedes E55 de vanzare

Meniul primit in schimbul acestei sume de bani culmineaza cu motorizarea aspirata in opt cilindri, cu capacitate de 5.5 litri, ce produce undeva in jurul a 380 de cai putere.

Valorile maxime ajung catre puntea spate prin intermediul unei cutii automate cu cinci rapoarte, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h dureaza mai putin de 6 secunde.

Lasam insa in urma modul in care vechiul Mercedes E55 AMG reuseste sa accelereze si ne indreptam atentia catre confortul pe care automobilul german de inalta performanta il ofera.

Altfel spus, lista cu dotari a exemplarului in cauza include, dar nu se limiteaza neaparat la tapiteria din piele ori sistemul de climatizare automata.

Mercedes E55 de vanzareMercedes E55 de vanzare

Nu de alta, dar de pe lista cu ingrediente magice nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele reglabile electric, care dispun chiar si de memorie, respectiv functie de incalzire.

Referitor la partea estetica, vechiul Mercedes E55 AMG scos la vanzare in Olanda iese in evidenta printr-o caroserie de culoare neagra si jante in cinci spite.

Tot cu o nuanta clasica de negru ne intalnim si la nivel de interior, anterior mentionatei tapiterii din piele alaturandu-i-se un set de elemente realizate din lemn maroniu.

Mercedes E55 de vanzareMercedes E55 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Mercedes E55 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2016