Corvette-ul ASTA a depasit 1 milion de kilometri parcursi. Si nu are de gand sa se opreasca aici!

Corvette-ul ASTA a depasit 1 milion de kilometri parcursi. Si nu are de gand sa se opreasca aici!
  • Un Corvette din 2000 se lauda cu peste 1.1 milioane km la bord
  • Automobilul american ascunde sub capota un V8 de 5.7 litri
  • Motorul ascuns sub capota este cel original, de acum 16 ani
Distribuie pe Facebook

Un Chevrolet Corvette din anul 2000 a devenit vedeta pe internet dupa ce proprietarul sau a dezvaluit ca masina americana a parcurs pana in prezent... ceva mai mult de 1.1 milioane de kilometri.

Se spune ca cele mai fiabile automobile sunt cele japoneze. Si mai bune ar fi insa nemtoaicele, daca este sa dam crezare acelorasi... afirmatii care circula pe internet.

Despre masinile de peste Ocean, nimic pozitiv. Nu stiu sa vireze, au un plastic interior mai dur decat bidonul de varza murata al bunicii si nu ofera suficienti cai putere per litru.

Chiar si asa, in ciuda faptului ca nu sunt deloc vazute cu ochi buni, autoturismele producatorilor americani mai reusesc din cand in cand si cate o surpriza de proportii.

Iar faza cu adevarat amuzanta este ca... ei bine, nici macar nu trebuie sa ne uitam la modelele actuale pentru - precum Cadillac CTS-V sau Shelby GT350, a le descoperi punctele forte.

Un exemplu numai bun de dat celor care cred ca masinile de peste Ocean sunt doar proaste si atat il reprezinta acest Chevrolet Corvette fabricat la inceputul anilor 2000.

Fiindca a fost intretinut cu mare atentie de catre proprietarul sau, autoturismul american a reusit sa parcurga pana in prezent aproximativ 142.589 de kilometri. Peste primul milion de km.

Pentru cei fascinati de statistici, asta inseamna distanta de la Pamant la Luna luata de vreo trei ori. Nu-i deloc rau pentru un model care nu provine din Japonia ori Germania, nu-i asa?

Singurul regret legat de acest Chevrolet Corvette este ca nu stim cati litri de benzina a inghitit pana la momentul de fata. Nu de alta, dar sub capota regasim un motor V8 cu o capacitate de 5.7 litri. Si da, in cazul in care te intrebai, in cazul exemplarului cu pricina se poate vorbi despre motorul original, doar transmisia fiind inlocuita intre timp.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2016